Ακαδημαϊκό απόγευμα 2016

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σχολείου, σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του «Ακαδημαϊκού Απογεύματος 2016», τη Δευτέρα, 18 Απριλίου, στις 17.30 στη Βιβλιοθήκη του σχολείου.

Ο συγκεκριμένος θεσμός σχεδιάστηκε προκειμένου οι μαθητές του Γυμνασίου (IB MYP), Λυκείου και IB Diploma Programme να παρουσιάσουν project, παρουσιάσεις και εργασίες, για τα οποία εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2015–2016, είτε ομαδικά, είτε ατομικά στo πλαίσιo των ακαδημαϊκών τους υποχρεώσεων, συνεδρίων, εκθέσεων και διαγωνισμών.

Συγκεκριμένα το Ακαδημαϊκό Απόγευμα 2016 περιλαμβάνει:

  • Την παρουσίαση του Group 4 project, υποχρεωτικό κομμάτι αξιολόγησης των πειραματικών επιστημών των μαθητών του πρώτου έτους του ΙΒ DP.
  • Την παρουσίαση βραβευμένων εργασιών του Μαθητικού Συνεδρίου Επιστήμης και Τεχνολογίας ACSTAC, 4- 6 Μαρτίου 2016, Κολλέγιο Ανατόλια, στη Θεσσαλονίκη.
  • Την παρουσίαση και τα συμπεράσματα της ομάδας GIN στο ετήσιο συνέδριο (Global Ιssues Network), 17-19 Μαρτίου, στο Λουξεμβούργο.
  • Την παρουσίαση της εργασίας ομάδας μαθητών της Β΄ Λυκείου για το Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ECB).
  • Την έκθεση των πειραμάτων των μαθητών, που παρουσιάστηκαν στο Athens Science Festival, στις 7 και 8 Απριλίου 2016, στην Τεχνόπολη.
  • Την παρουσίαση της εργασίας ομάδας μαθητών της Β΄ Λυκείου για το διαγωνισμό της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας.
  • Την απονομή πιστοποιητικών ολοκλήρωσης του προγράμματος Junior και Senior Academia.              Προσκαλούμε, μαθητές και γονείς όλων των επιπέδων του σχολείου, να παρακολουθήσετε τη μαθησιακή πορεία, την εμπειρία και τα αποτελέσματα της προσπάθειας μαθητών και εκπαιδευτικών στο ταξίδι της γνώσης.

Η παρουσία των μαθητών/τριών του πρώτου έτους του ΙΒ Diploma Programme (DP1) είναι υποχρεωτική.

Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, τηλεφωνικά ή με e-mail, στη Γραμματεία του επιπέδου του παιδιού σας, μέχρι την Παρασκευή, 15.4.16.

Στιγμιότυπα: https://flic.kr/s/aHskvcAper

akadimaiko

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?