Θέσεις Εργασίας

Το CGS είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός στον οποίο αναζητούμε συνεργάτες  βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων σύμφωνα με την αποστολή μας, την παροχή εκπαίδευσης και υποστηρικτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις βαθμίδες.

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας σε κάποια από της παραπάνω θέσεις, παρακαλώ πλοηγηθείτε στο πεδίο Επικοινωνία / Υποβολή αίτησης θέσης εργασίας, συμπληρώστε την αίτησή σας online και επισυνάψτε το βιογραφικό σας σε μορφή pdf ή και οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο όπως τίτλους σπουδών, συστατικές επιστολές κλπ.

Το CGS, ένας από τους σημαντικότερους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα προκηρύσσει μία νέα θέση εργασίας:

 

Junior Business Analyst

 

Περιγραφή

Ως Junior Business Analyst στο CGS θα πρέπει να συλλέγετε, επιβεβαιώνετε και οργανώνετε διαφορετικών ειδών δεδομένα και πληροφορίες έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορούν να καταμετρηθούν, να αποτιμηθούν και να επαληθευτούν  ανάλογα με συγκεκριμένα ζητούμενα.

Θα πρέπει να μπορείτε να παρακολουθείτε αναφορές ρευστότητας, δεδομένα ταμειακών ροών, καθυστερήσεις εισροών και στατιστικές, καθώς και  να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε σχετικές μεθόδους και εργαλεία προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η ταχύτητα σταχυολόγησης των πληροφοριών όσο και η αντιμετώπιση καθυστερήσεων κλπ.

Θα συνεργάζεστε στενά με τις οικονομικές υπηρεσίες, το τμήμα εισαγωγής νέων μαθητών και τους υπευθύνους σας προκειμένου να αναλαμβάνετε τη δημιουργία αναφορών με συγκεκριμένα δεδομένα και ζητούμενα αλλά και τη δημιουργία μεθόδων και εργαλείων με στόχο τις δυνατότητες, το όφελος και την ικανοποίηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με το όφελος της εταιρείας.

Θα πρέπει να ενημερώνετε διαρκώς ως προς τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους που αφορούν το επιχειρησιακό περιβάλλον και τις εφαρμογές τους στο περιβάλλον του σχολείου.

Προδιαγραφές

 • BA στα οικονομικά
 • Επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης τουλάχιστον δύο ετών
 • Να μπορείτε να σχεδιάζετε, οργανώνετε, και δομείτε το έργο σας με αποδοτικότητα και επαγγελματισμό
 • Γνώση λογιστικών και λογιστικών προγραμμάτων σε υπολογιστή
 • Να μπορείτε να επικοινωνήσετε εξαιρετικά, περιεκτικά και με σαφήνεια μέσω του προφορικού και του γραπτού λόγου
 • Να μπορείτε να πραγματοποιήσετε παρουσιάσεις με περιεκτικότητα και σαφήνεια
 • Να μπορείτε να αναλάβετε διαφορετικά έργα συγχρόνως
 • Να είστε ευγενική/ος, διακριτική/ός και επικοινωνιακή/ος
 • Επαγγελματική εμπειρία στο Microsoft Office
 • Άριστη γνώση Αγγλικών
 • Άριστη γνώση οργάνωσης και επικοινωνίας μέσω υπολογιστή

Επιθυμητές Προδιαγραφές

 

Υποβολή αίτησης θέσης εργασίας

Όνομα (*)

Email (*)

Θέση εργασίας

Μήνυμα πρόθεσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επισύναψη αρχείου

Log in with your credentials

Forgot your details?