Παράσταση Χορού, Θέατρο Αλίκη, 22.05.2016

Οι μαθήτριες της δραστηριότητας  μπαλέτου θα λάβουν μέρος  σε χορευτική παράσταση με θέμα «Ο Γύρος του Κόσμου Χορεύοντας». Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος παιδιά όλων των ηλικιών και οι γονείς τους θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στη δραστηριότητα «Μπαλέτο».

Κάθε ηλικιακή ομάδα θα έχει τη δική της θεματική χορογραφία.

  • Οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία και θα ντυθούν «Εσκιμώοι».
  • Οι μαθήτριες της Α΄τάξης Δημοτικού θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία και θα ντυθούν «Πριγκίπισσες του Χιονιού».
  • Οι μαθήτριες της Β΄τάξης Δημοτικού θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία (ιταλικός χορός) και κάρακτερ χορογραφία (ουγγαρέζικος χορός).
  • Οι μαθήτριες της Γ΄τάξης Δημοτικού θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία (κινέζικος χορός), κάρακτερ χορογραφία (ρώσικος χορός) και μοντέρνα χορογραφία (latin).
  • Οι μαθήτριες της Δ΄τάξης Δημοτικού θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία (κινέζικος χορός) και μοντέρνα χορογραφία (latin).
  • Οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄τάξεων Δημοτικού θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία (ισπανικός χορός) και μοντέρνα χορογραφία (μιούζικαλ).

Οι μαθήτριες του Γυμνασίου, Λυκείου και IB Diploma θα συμμετέχουν με κλασική χορογραφία (αραβικός χορός) και σύγχρονες χορογραφίες (με ελληνικά και αργεντίνικα στοιχεία).

“Ο Γύρος του Κόσμου Χορεύοντας”

Κυριακή, 22 Μαϊου 2016

11:30

Θέατρο Αλίκη

ballets-poster-web

Log in with your credentials

Forgot your details?