Αλέξανδρος Μητσούδης | 3η Θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος TaeKwonDo & 1η Θέση στο Open Challenge Cup στο Βέλγιο

Ο Αλέξανδρος Μητσούδης, μαθητής της Γ Γυμνασίου/IB MYP και μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Παπάγου, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Εφήβων, -51 κιλά, κατέκτησε την 3η θέση με τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης». Η αθλητική δράση διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 7-8-9 Απριλίου, με τη συμμετοχή 1.700 και πλέον αθλητών και αθλητριών από όλη την επικράτεια.

Οι κατακτήσεις του Αλέξανδρου στο αγαπημένο του άθλημα όμως δεν σταματούν εδώ.

Ο Αλέξανδρος, συμμετείχε τον προηγούμενο μήνα (4-5 Μαρτίου) στη διοργάνωση του Διεθνούς Πρωταθλήματος Αγωνιστικού αλλά και Τεχνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Open Challenge 2023 Poomsae και στο Open Challenge Cup 2023 Gyorugi, που διεξήχθη στη πόλη του Τόνγκερεν του Βελγίου. Με συμμετοχές χωρών από ολόκληρη την Ευρώπη και με αριθμό να ξεπερνάει τους 1.100 αθλητές και αθλήτριες, ο Αλέξανδρος Μητσούδης, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Εφήβων, -51 κιλά, κατέκτησε την 1η θέση.Αλέξανδρος Μητσούδης Γ4 – Αγώνες Tae Kwon Do Βέλγιου – 1η Θέση

Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο για την παρουσία του και τα μετάλλια που κατέκτησε με τις συμμετοχές του στα πρωταθλήματα του αγωνίσματός του!

Log in with your credentials

Forgot your details?