Αθλήματα

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα αθλήματα του Elite Athlete Programme.

Καλαθοσφαίριση

Elite_Kalathosfairisi_Home_Square_01

Yπεύθυνος του αθλήματος του μπάσκετ είναι ο Νίκος Μπουντούρης, ο διακεκριµένος διεθνής µπασκετµπολίστας που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πετοσφαίριση

ASIS Volley High School 2018

Στην Πετοσφαίριση (βόλεϊ )υπέυθυνος είναι ο  Μιχάλης Κοτζαμπάσης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Προπονητής Ακαδημιών Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε Αμαζόνες

Πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας Α2. το 2014

Πρωταθλητής beach volley Κ 20 το 2007.

Ποδόσφαιρο

Elite_Podosfairo_Home_Square_01

Yπεύθυνος του αθλήματος του ποδοσφαίρου είναι ο Γιάννης Παπαχρήστου.

Ξιφασκία

Elite_Ksifaskias_Home_Square_01

Yπεύθυνος του αθλήματος της ξιφασκίας είναι ο Νίκος Ψύχας, πτυχιούχος  Φυσικής Αγωγής, MSc exercise and nutrition καθηγητής και προπονητής ξιφασκίας με διακρίσεις και μετάλλια σε παγκόσμια-ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και σε ολυμπιακούς αγώνες νέων.

Τρίαθλο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yπεύθυνος του αθλήματος του τριάθλου είναι ο Βασίλης Κρομμύδας, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής της Ελληνικής ομάδας Τριάθλου και θεωρείται ένας από τους εμπειρότερους πιστοποιημένους προπονητές στο χώρο του.

Κολύμβηση

Elite_Kolimvisi_Home_Square_01

Στην Κολύμβηση υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Πρώην μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης με συμμετοχή σε 3 ολυμπιάδες, 7 μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 7 τελικούς σε παγκόσμια πρωταθλήματα και συνολικά 68 πανελλήνια ρεκόρ.

Υδατοσφαίριση

Elite_Idatosfairisi_Home_01

Yπεύθυνη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης είναι η Αγγελική Γερόλυµου, εν ενεργεία διεθνής πολίστρια, Ολυµπιονίκης, παγκόσµια πρωταθλήτρια, µε πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της µε την οµάδα της Βουλιαγµένης.

Χιονοδρομία

img_dnu2hdh2unq2

Yπεύθυνος του αθλήματος της χιονοδρομίας είναι ο Ίων Μηλιάς.

Αντισφαίριση

Yπεύθυνη του αθλήματος του τένις είναι η Χριστίνα Ζαχαριάδου, κάτοχος διπλώματος προπονητικής USPTR κατηγορία – PROFESSIONAL. Έχοντας στο αθλητικό της βιογραφικό συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, της Ατλάντα και της Αθήνας, μεσογειακά χρυσά μετάλλια και υψηλές θέσεις στην ITF – παγκόσμια κατάταξη από την ηλικία των 14 ετών, η κ. Ζαχαριάδου μέσα από την προσωπική της ομάδα έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, τενίστες και τενίστριες που έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους. Σημαντική είναι επίσης και η παρουσία των αθλητών της σε διεθνές επίπεδο με σημαντικά αποτελέσματα.

Log in with your credentials

Forgot your details?