Διεθνές ψηφιακό περιοδικό Newsademic

Στο πλαίσιο της σύνδεσης του σχολείου μας με παγκόσμιους εκπαιδευτικούς φορείς και της εξασφάλισης των πλέον σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και υπηρεσιών, εξασφαλίσαμε εντελώς δωρεάν για όλους τους μαθητές μας που φοιτούν στο πρόγραμμα ΜΥΡ (Γυμνάσιο – Α’ Λυκείου) το διεθνές ψηφιακό περιοδικό Νewsademic.

Με την παροχή του Νewsademic, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για αναγνώστες που η Αγγλική δεν είναι η μητρική τους γλώσσα, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών μας για μια ευρεία εξωσχολική ενημέρωση και να ενθαρρύνουμε την επαφή τους με τα διεθνή τεκταινόμενα.

Ταυτόχρονα, τους δίνουμε τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν πρακτικές «καλού αναγνώστη» υπό αυθεντικές περιστάσεις στην Αγγλική γλώσσα.

Το περιοδικό κυκλοφορεί καθε μήνα και περιλαμβάνει ειδήσεις από όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα ποικίλης ύλης φιλτράροντας τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι μαθητές μας μπορούν να το διαβάζουν εφόσον πλοηγηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.international.newsademic.com από τους υπολογιστές του σχολείου μας, ενώ κάθε νέο τεύχος αποστέλλεται και ηλεκτρονικα  προκειμένου να διαβάζεται σε οποιοδήποτε χρόνο.

Log in with your credentials

Forgot your details?