Εικονικές Δίκες “Πρωταγόρας”

Αυτό το Σαββατοκύριακο το CGS συμμετείχε με 5 ομάδες στον Α’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου, ένα πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που διοργάνωσε ο εκπαιδευτικός οργανισμός “Άφιξις”.

Η ομάδα της Γ’ Γυμνασίου Παραπέντε (φωτ.) αποτελούμενη από τους μαθητές Λόπεζ, Λιάκουρα, Τζάνο, Κτιστάκη και Πέτρου έφτασε μέχρι τον τελικό κατακτώντας τη 2η θέση και αντιμετωπίζοντας την ομάδα Διηδάμεια από το 7ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας, αποτελούμενη από μαθητές Γ’ Λυκείου και μάλιστα 4ετούς προετοιμασίας. Οι 25 μαθητές που συμμετείχαν από το σχολείο μας απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια τόσο για τις αγορεύσεις τους όσο και για το ήθος τους.

Τέσσερα βραβεία ρητορείας δόθηκαν επίσης στις μαθήτριες Χριστίνα Καπέλη, Αθήνα Βυργιώτη, Αγγελική Βογιατζόγλου και Δέσποινα Πέτρου. Τέλος έγινε ιδιαίτερη μνεία στο Γυμνάσιο του CGS από τους ιδρυτές του εκπαιδευτικού οργανισμού “Άφιξις” για την εξαιρετική παρουσία όλων των παιδιών!

Log in with your credentials

Forgot your details?