3η Θέση για την ομάδα του CGS Sports Club στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο όπλο της Σπάθης!

Tο Σαββατοκύριακο, 17-18 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στο όπλο της Σπάθης. 

Οι αγώνες ανήκαν στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Η ομοσπονδία σε συνεργασία με αθλητές και προπονητές φρόντισε ώστε η διεξαγωγή των αγώνων να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το ατομικό αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαμε με 10 αθλητές οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις . 

Την Κυριακή έγινε το ομαδικό αγώνισμα όπου η ομάδα του CGS Sports Club, Πάγκαλος Γιώργος, Πάγκαλος Άγγελος, Πρεδάρης Βασίλης και Πρίφτης Γιάννης, κατέκτησε την τρίτη θέση ! 

Τόσο οι προπονητές όσο και η Διοίκηση του CGS Sports Club δεν έκρυψαν την ικανοποίηση και τον θαυμασμό τους, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους για το μέλλον. 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 24-25 Οκτωβρίου 2020 θα αγωνιστούν οι αθλήτριες του τμήματος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  στο όπλο της Σπάθης Γυναικών  και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία ! 

Log in with your credentials

Forgot your details?