Ανοιχτές προπονήσεις Aκαδημίας Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών στο CGS – CGS Girls Basketball Academy για κορίτσια ηλικίας 8 έως 15 ετών

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Αθλητικού Συλλόγου CGS και της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών, θα πραγματοποιηθούν   στο CGS  ανοικτές προπονήσεις Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών. Οι προπονήσεις θα γίνουν σε συνεργασία με την διακεκριμένη διεθνή αθλήτρια και προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, με πολλές κατακτήσεις εθνικών πρωταθλημάτων στην Α1 Κατηγορία Γυναικών, κυρία Γιασεμή Σαμαντούρα ,καθώς και με την κυρια Αγγελική Μπακαλάκη, καταξιωμένη προπονήτρια καλαθοσφαίρισης.

Σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, οι νεαρές αθλήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων προπονητών.

Βασικοί στόχοι των προπονήσεων αποτελούν:

  • Η εκμάθηση της τεχνικής και των κανόνων του αθλήματος (προσαρμοσμένη στις ηλικίες των κοριτσιών)
  • Η θεμελίωση των σωστών αθλητικών αρχών και αξιών του αθλήματος

 

Δυνατότητα συμμετοχής στις προπονήσεις  έχουν κορίτσια ηλικίας 8 έως 15 ετών, είτε φοιτούν στο CGS είτε σε οποιοδήποτε άλλο σχολείο.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα,την ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 – 18:30, στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης CGS.

 

Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση

(Απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης)

 

Πληροφορίες: Γραμματεία Αθλητικού Συλλόγου CGS (CGS Sports Club) στο email sportsclub@cgs.edu.gr και στο τηλέφωνο 210 6030411-18.

CGS Sports Club

Το CGS Sports Club έχει μακρά και επιβεβαιωμένη εμπειρία στη διοργάνωση και διεξαγωγή δραστηριοτήτων και  εκδηλώσεων με έμφαση στον αθλητισμό και είναι ένα από τα πρώτα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα που έχει θέσει την αθλητική εκπαίδευση ως προτεραιότητα.

Με επίκεντρο τις αθλητικές διοργανώσεις, το CGS έχει χτίσει μια σημαντική και πολύ στενά συνδεδεμένη κοινότητα εκπαιδευόμενων, ερασιτεχνών, επαγγελματιών αθλητών καθώς και  υποστηρικτών τους.

Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας

Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαιρίσης

Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου – Τριάθλου

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.0)

Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξιφασκίας

Juventus Football Club

Spirit  Multisport Foundation

Log in with your credentials

Forgot your details?