Επανέναρξη δια ζώσης λειτουργίας των Γενικών Λυκείων & IB Diploma Programme.

Aνακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η επανέναρξη των δια ζώσης μαθημάτων των Λυκείων την Δευτέρα 12 Απριλίου.
Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ κορονοϊού δύο φορές την εβδομάδα, τη Δευτέρα και την Πέμπτη, αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε κάθε δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία (μάθημα, εργαστήρια κλπ).
Για την προσέλευση στο σχολείο θα είναι απαραίτητο να προσκομίζεται η βεβαίωση του αυτοδιαγνωστικού τεστ κορονοϊού για κάθε μαθητή.
Οι μαθητές που κάνουν χρήση σχολικού λεωφορείου θα χρειαστεί να επιδεικνύουν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στη συνοδό του σχολικού τη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα για το σχετικό αρνητικό τέστ.
Αντίστοιχα, η δήλωση αρνητικού τεστ θα ζητείται, τις ίδιες ημέρες, στους μαθητές που έρχονται στο σχολείο με Ιδιωτικό Μέσο (ΙΜ) κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του CGS.
Σχετικές πληροφορίες στο: https://self-testing.gov.gr/
Αναλυτικά η διαδικασία self-test για COVID – 19 στην ιστοσελίδα του CGS και συγκεκριμένα στην κατηγορία >Μέτρα Πρόληψης > Aυτοδιαγνωστική Δοκιμασία Ελέγχου – self test COVID -19 https://cgs.gr/metra-prolipsis/.

Επιπλέον, το CGS θα προχωρήσει σε τεστ ελέγχου ανίχνευσης COVID-19 στο σύνολο του διοικητικού προσωπικού που προορίζεται να επιστρέψει στον φυσικό χώρο του σχολείου. Tα τεστ θα διενεργούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Log in with your credentials

Forgot your details?