Γ’ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωταγόρας

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 ξεκίνησε η διαδικτυακή προετοιμασία των μαθητών, -τριών του Γυμνασίου (Β΄ και Γ΄ γυμνασίου) για τον Γ’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» υπό την καθοδήγηση των φιλολόγων Γ. Καραμήτρου και Α. Κλάδου.

Παράλληλα, ξεκινά και η προετοιμασία των ομάδων του Λυκείου (Α΄ και Β΄ Λυκείου) υπό την καθοδήγηση των φιλολόγων K. Ζαμαρία, M. Καββαδά και Η. Χατζηχρήστου. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό oργανισμό Afixis και φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 20-21 Μαρτίου 2021, 27-28 Μαρτίου 2021 και στις 3-4 Απριλίου 2021.

Πρόκειται για έναν μαθητικό διαγωνισμό στον οποίο τα παιδιά θα γνωρίσουν τον κόσμο της Δικαιοσύνης, θα εξοικειωθούν με τη δημόσια ομιλία και θα επιχειρηματολογήσουν πάνω σε επίκαιρα θέματα. Οι ομάδες του Γυμνασίου και του Λυκείου που θα εκπροσωπήσουν το CGS είναι οι: «Diplomats», «Κλέος», «Legal Lions», «Les avocats», «Μολών Λαβέ», «Νόμος και τάξη», «Οι παραπέντε», «Ου μπλέξεις», «Ρήτορες αληθείας», «Τα καμάρια της Ελλάδος» και «Τάξη και ηθική».

Καλή αρχή σε όλους!

Log in with your credentials

Forgot your details?