ΙΒ PYP Induction Day – Εισαγωγή στη Φιλοσοφία του IB Primary Years Programme για τους νέους συνεργάτες.

Η Φαίδρα Λεοντή, Early Years IB PYP Coordinator (3-6 year olds), η Ροδούλα Νικολοπούλου, IB PYP Coordinator και η Ελπίδα Παππά, IB PYP Coordinator, ήταν εισηγήτριες στο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Αρχές & Φιλοσοφία του IB Primary Years Programme”. 

Η επιμορφωτική δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 και τη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, και απευθυνόταν σε νέους συνεργάτες του CGS, στις βαθμίδες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. 

Μέσα από μία βιωματική δράση, οι νέοι συνεργάτες στην Πρωτοβάθμια κατάφεραν να συνδέσουν τα βασικά στοιχεία του ΙΒ Primary Years Programme  με την καθημερινή πρακτική στη σχολική τάξη, κατανοώντας έτσι τις βασικές αρχές του προγράμματος. 

Επόμενα προγραμματισμένα workshops από τον oργανισμό του ΙΒΟ έχουν προγραμματιστεί για τον διάστημα Οκτωβρίου-Νοέμβρίου 2020 με τίτλους: «Evidencing learning», «Conceptdriven learners». 

 

Η Φαίδρα Λεοντή είναι Νηπιαγωγός και υποψήφια Διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται τα τελευταία 17 έτη στο χώρο της εκπαίδευσης. Από τα τέλη του 2019 είναι Early Years PYP Coordinator (Νηπιαγωγείο & Α’ Δημοτικού/IB PYP

Log in with your credentials

Forgot your details?