Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους 6 φιναλίστ για το Βραβείο του Βρετανικού Συμβουλίου, “Study UK Alumni Awards 2020”

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο απόφοιτος του CGS, IB Diploma Programme, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (Τάξη του 2014), είναι ένας από τους 6 φιναλίστ για το Βραβείο του Βρετανικού Συμβούλιο, “Study UK Alumni Awards 2020” στην κατηγορία Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου για την ίδρυση του Elpis Solar (https://elpissolar.com/)

Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργο και του Imperial College London και μας έχει κάνει ιδιαίτερα υπερήφανοι και πάλι.

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα , το British Graduates Society (BGS) και το British Hellenic Chamber of Commerce. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε τελετή απονομής τον Μάρτιο 2020 στην Αθήνα.

Καλή Επιτυχία, Αλέξανδρε!

Log in with your credentials

Forgot your details?