ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ 8Ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 μαθητών και εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε το 8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών του Προγράμματος «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, και Πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε εκπαιδευτικούς και μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων από ολόκληρη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο Σεμινάριο παρουσιάζοντας τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει. Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή Μελέτιου- Αθανάσιου Δημόπουλου και του Προέδρου του Athens Democracy Forum κυρίου Αχιλλέα Τσάλτα, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Το σχολείο μας συμμετείχε στο σεμινάριο με την περσινή ομάδα του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής του προγράμματος Senior Academia με διδάσκουσα τη φιλόλογο Βάνια Σύρμου. Το θέμα της παρουσίασής τους ήταν : «Πρόσφυγες- Ένα ταξίδι στο άγνωστο. Ένα μάθημα δημιουργικής γραφής». Οι μαθητές που συμμετείχαν με κείμενά τους είναι οι μαθητές της Α΄Λυκείου: Αναστάσης Δάφνης, Δημήτρης Κεραμιδάς, Δέσποινα Πέτρου,Ανδρέας Χαϊκάλης, Θάλεια Χρηστάκη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

Log in with your credentials

Forgot your details?