Βράβευση και επίσκεψη στη Γαϊδουροχώρα

…και η πολυαναμενόμενη μέρα που θα συναντούσαμε τον Παναγιώτη μας έφτασε!

Οι μαθητές του Δ4, στο πλαίσιο των Ομίλων και της θεματικής ενότητας «Εθελοντισμός», υιοθέτησαν τον Παναγιώτη, ένα συμπαθέστατο αλλά ταλαιπωρημένο γαϊδουράκι που βρήκε φροντίδα και θαλπωρή στην κοντινή μας «Γαϊδουροχώρα», στο Κορωπί.

Οι μαθητές μας διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν για την πράξη τους αυτή στον 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ με τίτλο Bravo Schools «Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο», αλλά και για την ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία τους στην ψηφοφορία του κοινού και στην τοπική κοινωνία.

Έτσι, μόλις οι συνθήκες το επέτρεψαν, επισκέφτηκαν μαζί με τη δασκάλα τους κα Αναστασία Βασιλείου, τη «Γαϊδουροχώρα» και γνώρισαν από κοντά τον Παναγιώτη και τους υπόλοιπους φίλους του που ζουν εκεί. Έμαθαν τις συνήθειές του και την καθημερινότητά του, παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα συμπαθέστατα τετράποδα, μπήκαν στον στάβλο και περιποιήθηκαν τον Παναγιώτη, βουρτσίζοντάς τον και δίνοντάς του τις αγαπημένες του λιχουδιές!

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών μέσα από την ικανοποίηση της προσφοράς! Ο Παναγιώτης είναι πια μέλος της οικογένειας του CGS

Log in with your credentials

Forgot your details?