Βράβευση του σχολείου από τον Υφυπουργό Αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανή

Ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Αλκιβιάδης Στεφανής, βράβευσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού για το Project Κίναρος σε συνάντησή του με την Αντιπρόεδρο του CGS, κα Ζωή Γείτονα.

Ο κος Στεφανής είχε την ευκαιρία να «γνωρίσει» και να ενημερωθεί για τις εργασίες που εκπόνησαν οι μαθητές του Δημοτικού/IB PYP για την κυρά Ρήνη στο πλαίσιο του ετήσιου Project “Κίναρος”.

Στόχος, μέσα από αυτό το project, ήταν οι μαθητές να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες και να αναπτύξουν στάσεις ζωής, όπως σεβασμό και ενσυναίσθηση, αλλά και να καλλιεργήσουν δεξιότητές.

Η εκτίμηση και η αναγνώριση του έργου του CGS, των μαθητών και των καθηγητών, αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή κι έναν ακόμη λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι. Το ρεπορτάζ της κας Μαργαρίτας Πουρνάρα, τον περασμένο Οκτώβριο, για την «φρουρό του Αιγαίου» αποτέλεσε έμπνευση για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, η οποία εξελίχθηκε σε μία σπουδαία, διδακτική εμπειρία για όλους μας.

Η κοινότητα του CGS ευχαριστεί θερμά τον κ. Υφυπουργό για την ευγενική του χειρονομία και συγχαίρει για άλλη μια φορά μαθητές και εκπαιδευτικούς για την αγάπη και την αφοσίωσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής χρονιάς.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Project “Kίναρος”: https://cgs.gr/project-kinaros/

Log in with your credentials

Forgot your details?