Ενόργανη Γυμναστική

Η Ενόργανη Γυμναστική είναι ένα συναρπαστικό και αξιοθαύμαστο άθλημα. Η προσφορά της είναι μεγάλη στην τελειοποίηση του ατόμου, μια και χαρίζει έντονη κίνηση και ψυχοπνευματική δράση, που δημιουργούν χαρούμενα παιδιά με θάρρος, τόλμη, δύναμη και αντοχή.

Οι αθλητές της ενόργανης γυμναστικής διακρίνονται για την ομορφιά και την πλαστικότητα της κίνησής τους, την ισχυρή βούληση, την δίκαιη κρίση και την αυτοπεποίθησή τους. Το άθλημα αυτό προσφέρει ψυχαγωγία και χαρά. Είναι μια δραστηριότητα όπου πρωταγωνιστεί η ευγενής άμιλλα. Οι ενόργανες γυμναστικές ασκήσεις επιτυγχάνουν την τέλεια σωματική διάπλαση των παιδιών, μια και το σώμα τους γυμνάζεται ομοιόμορφα, διατείνεται άψογα και δυναμώνει αρμονικά. Έτσι καταφέρνουμε, μετά από σωστή και προσεκτική προπόνηση, να αποκτήσουμε μεγάλη νευρομυϊκή ικανότητα και συναρμογή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της γυμναστικής επιδεξιότητας είναι η πειθαρχία, η υπομονή, η προσπάθεια, η προσοχή, αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη και η αυτοσυγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε και σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.

Η Ενόργανη γυμναστική είναι από τα αθλήματα που το παιδί μπορεί να αρχίσει από πολύ μικρή ηλικία. Οι μικροί αθλητές «παίζοντας» αρχικά με τα γυμναστικά όργανα, αναπτύσσουν τις ψυχοπνευματικές και σωματικές τους δεξιότητες. Στόχος μας είναι η σωστή και προοδευτική εκμάθηση των βασικών ασκήσεων, όπου με τη μεθοδική διδασκαλία και την καλή φυσική και ψυχολογική προετοιμασία θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Smart τηλ. 210 6030411-18

Log in with your credentials

Forgot your details?