Επιτυχίες του μαθητή της Γ ‘ Λυκείου Κυριάκου Κουνταρδά

Ο Κυριάκος αποτελεί μέλος του αθλητικού σωματείου ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ, που αγωνίστηκε φέτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας της Β’ Εθνικής.

Ο Κυριάκος είναι μέλος του CGS Elite Athlete Programme από την Α’ Γυμνασίου/IB MYP, ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας JUVENTUS και βασικό μέλος των αγωνιστικών τμημάτων του CGS, με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ από το έτος 2012.

Την αγωνιστική περίοδο 2021 – 22, στην Γ’ Λυκείου, δέχθηκε πρόταση από το αθλητικό σωματείο των Τραχώνων Αλίμου, που αγωνίζεται στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ, καθώς και την νεοσύστατη ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας FUTSAL για να αγωνιστεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με την ομάδα ανδρών FUTSAL αγωνίστηκε στο FINAL 4 της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ που διεξήχθη στα ΤΡΙΚΑΛΑ, τον περασμένο Μάρτιο, και αφού προκρίθηκαν εις βάρος του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ στον τελικο ηττηθηκαν από την ομαδα της ΛΑΡΙΣΑΣ, με 6 – 5, οπου πετυχε 2 γκολ και εδωσε και 2 ασιστ.

Ο Κυριακος αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του τουρνουά με 4 γκολ.

Στην συνέχεια στους αγωνες ΜΠΑΡΑΖ για την ανοδο στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ, η ομαδα ηττηθηκε από τον ΠΗΓΑΣΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Με την Εφηβικη ομαδα Κ18, η ομαδα των Τραχώνων, αγωνίστηκε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ όπου και στον 3ο αγώνα, ηττήθηκε με 4 – 3, με τον Κυριάκο να πετυχαίνει 1 γκολ και να έχει 2 ασιστ.

Με την 2η θεση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όλοι οι αθλητές της ομάδας εξασφάλισαν μοριοδότηση 8% για τις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Κυριάκος βραβεύτηκε μετά το τέλος του τελικού πρωταθλήματος ως 1ος σκόρερ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος 2021 – 22 FUTSAL U18 , όπου πέτυχε 36 γκολ, και μοίρασε και 40 ασίστ.

Log in with your credentials

Forgot your details?