Ο Όμιλος Εθελοντισμού στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

Ένας αλγόριθμος που κάνει το μάθημα παιχνίδι και το παιχνίδι προσφορά:

Βήμα 1ο

Στο πλαίσιο του STEM, οι μαθητές και μαθήτριες της Ε και ΣΤ Δημοτικού έμαθαν πώς δουλεύει μια γραμμή παραγωγής και έκαναν τη θεωρία πράξη φτιάχνοντας εκατοντάδες κουλουράκια.

Βήμα 2ο

Μικροί εθελοντές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού πούλησαν τα κουλουράκια στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και κατάφεραν να μαζέψουν 225 ευρώ για τις τυχερές πατούσες!

Βήμα 3ο

Το σχολείο έκανε κάλεσμα για τη συλλογή ζωοτροφών και παλιών πετσετών για να συμπληρώσουμε την προσφορά μας και να καλύψουμε περισσότερες ανάγκες.

Βήμα 4ο

Την Πέμπτη 28/5 οι μαθητές και μαθήτριες του ομίλου εθελοντισμού επισκέφθηκαν την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία  για να δώσουν τα χρήματα και τα δώρα που μαζεύτηκαν στα αδεσποτάκια που φιλοξενούνται στο Κέντρο.

Εκεί τους καλωσόρισε η Κατερίνα, νοσηλεύτρια χειρουργείου και υπεύθυνη υιοθεσιών, τους ενημέρωσε για τη σημασία και τη μοναδικότητα της σχέσης ανθρώπου και ζώων, το έργο της φιλοζωικής και την υπεύθυνη στάση που πρέπει να έχουμε όλοι απέναντι σε κάθε ζώο, είτε αυτό μένει στο δρόμο είτε είναι στο σπίτι μας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στα φιλοξενούμενα ζώα που περιμένουν υπομονετικά για ένα ζεστό σπίτι και μια οικογένεια που θα τα αγαπάει.

Βήμα 5ο

Η υπόσχεση ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή…θα ακολουθήσουν κι άλλες προσπάθειες, κι άλλες επισκέψεις…υποστήριξη σε κάθε δυνατή μορφή.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

filozoiki1

Log in with your credentials

Forgot your details?