Καλλιτεχνική Δράση “Καθρέφτες” Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου

Τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου το CGS έδωσε το παρόν στη μουσικοχορευτική παράσταση «Καθρέφτες ΙΙ- Χορεύοντας ενάντια στην ψυχογενή ανορεξία», στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Πασχόντων από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής – ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. Η παράσταση  διεξήχθει στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ (Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα).

Οι τέχνες συμπράττουν για ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Συνδυασμένων Τεχνών MUSIC MATES σε συνεργασία με πλήθος επαγγελματικών χορευτικών ομάδων, διακεκριμένων και βραβευμένων χορογράφων, ερμηνευτών και μουσικών παρουσίασαν για μία μόνο παράσταση ένα ενιαίο πολυ-συμμετοχικό έργο.

Οι μαθητές του σχολείου μας  έστειλαν το μήνυμά τους ενάντια στις διατροφικές διαταραχές μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους, οι οποίες  προβλήθηκαν στη μαθητική έκθεση ζωγραφικής στο φουαγιέ του θεάτρου. Επίσης, όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην παράσταση είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τις φωνές των παιδιών της χορωδίας Γυμνασίου.

Τα έσοδα της παράστασης  διατέθηκαν για τους σκοπούς του Συλλόγου ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.

Για μία ακόμη φορά οι μαθητές του CGS εκφράζουν τις ευαισθησίες τους μέσα από την τέχνη και αποδεικνύουν τον ενεργό κοινωνικό τους ρόλο.

Εκ μέρους της ομάδας του IB MΥP Service as Action

Log in with your credentials

Forgot your details?