Καλοκαιρινά προγράμματα

Aμέσως μετά τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, ξεκινούν τα επιτυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του CGS Summer Camp για μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου!

Τα καλοκαιρινά μας προγράμματα σχεδιάζονται από τους εκπαιδευτικούς μας σε συνεργασία με ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες με πολυετή πείρα στο αντικείμενο τους, προκειμένου τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν, διατηρώντας και επεκτείνοντας τις γνώσεις, τη φαντασία, τις κινητικές τους  δεξιότητες και τις κοινωνικές τους ικανότητες.

Τα CGS Summer Camps δίνoυν στους μαθητές τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδρομών, επισκέψεων και εργαστηρίων, να αθληθούν σωστά, να ευαισθητοποιηθούν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά και κυρίως να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, φιλίες και αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες του CGS Summer Camp περιλαμβάνονται:

●Adventure Park: Δραστηριότητες αναψυχής και extreme ψυχαγωγίας πολύ κοντά στην Αθήνα, στην καταπράσινη Μαλακάσα, σε άμεση επαφή με την φύση, που δίνουν έμφαση στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

● STEM Workshops: Περιήγηση στα αποκαλυπτικά μονοπάτια της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Ακαδημίας STEM. Δράσεις, διαγωνισμοί, πειράματα, κατασκευές, παιχνίδια και δημιουργίες σε όλες τις διαστάσεις.

● Windsurfing και παιχνίδι στη θάλασσα: Tα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά του Windsurfing, κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και παίζουν Beach Volley και Beach Football, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

● Pathfinders: Γνωρίζουµε το βουνό µε πεζοπορία & πικ νικ στην Πάρνηθα και στην Καισαριανή.

● Sports: Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Κολύμπι και Παιχνίδια στην πισίνα

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: sports@cgs.edu.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?