Κύπελλο Βριλησσίων 2016

Την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 στο Κλειστό Γήπεδο των Βριλησσίων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Φιλικοί Αγώνες Σπάθης που διοργανώθηκαν από τον Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων με την ονομασία «Κύπελλο Βριλησσίων 2016».

Η δυναμική παρουσία εκατόν εξήντα οκτώ μικρών ξιφομάχων τριών διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών από συλλόγους της Αττικής πλαισιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας σε όλους τους ξιφομάχους την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ακόμα σημαντική αγωνιστική εμπειρία.

Το CGS εκπροσώπησαν από τον Αθλητικό Σύλλογο οι αθλητές Ρωμανός Γιάννης και Χατζηχρήστος Βασίλειος Έρικ στην κατηγορία παμπαίδων (11-13 ετών) καταλαμβάνοντας την δεύτερη και όγδοη θέση αντίστοιχα.

Από τη δραστηριότητα SMART Ξιφασκία, έλαβαν μέρος στην κατηγορία παγκορασίδων (8-10 ετών) οι μαθήτριες Παπαπετροπούλου Αλεξάνδρα και Χατζάκου Καλλιόπη καταλαμβάνοντας στην πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση την τρίτη θέση και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν!

ΞΙΦΑΣΚΙΑ2

Log in with your credentials

Forgot your details?