Λειτουργία

Ωράριο: Η προσέλευση στο Νηπιαγωγείο πραγματοποιείται έως τις 08.30, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης ων παιδιών από τις 7:50, για όσους γονείς το επιθυμούν.

Πρόγραμμα  Δημιουργικής Απασχόλησης (Φύλαξη) : Για όσους γονείς το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών, από τις 14:50 έως τις 16:50, συμμετέχοντας σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής φύλαξης από ειδικά επιλεγμένο και καταρτισμένο προσωπικό του σχολείου. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων, όπου τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, παίζουν και αναπτύσσουν κοινωνικές σχέσεις στα πλαίσια της ομάδας.

Πρόγραμμα SMART -Aπογευματινη ζώνη: Το SMART προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα προαιρετικών δραστηριοτήτων ώστε οι μαθητές να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αποκτήσουν χόμπι, να χτίσουν την προσωπικότητά τους γύρω από τον αθλητισμό, τη μουσική και την τέχνη. Είναι ευέλικτα προγράμματα προσωπικής καλλιέργειας και ανάπτυξης, τα οποία λειτουργούν σε μικρές ομάδες, ανάλογα με την ηλικία, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και ειδικευμένων εκπαιδευτικών και προπονητών.

Περισσότερες πληροφορίες: https://cgs.gr/smart-extra_curriculum/

 

Log in with your credentials

Forgot your details?