Μαζί για το Παιδί + CGS

Στο πλαίσιο των φετινών βραβείων της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, που έγιναν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη, ο ομώνυμος οργανισμός βράβευσε το CGS για την προσφορά του.
Το CGS, με με μεγάλο υποστηρικτή την Deloitte Ελλάδος, πραγματοποίησε τον περασμένο Απρίλιο και για τρίτη συνεχή χρονιά, το CGS Kids Triathlon, τη μεγαλύτερη διοργάνωση τριάθλου στην χώρα μας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 5 έως 13 ετών.

Οι συμμετοχές των μικρών αθλητών ήταν περισσότερες από διακόσιες πενήντα και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης προσφέρθηκαν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Επιθυμία αλλά και βασική αρχή του CGS είναι να συνδυάζει τις μεγάλες αθλητικές και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες με την έννοια αλλά και την πράξη της προσφοράς.

Εκφράζουμε το θαυμασμό και τις ευχαριστίες μας στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, για την ακεραιότητα και την ευθύνη με την οποία αντιμετωπίζει την αποστολή του.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Deloitte Eλλάδος και σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα για την άψογη συνεργασία, καθώς και στους γονείς, κηδεμόνες , μαθητές και φίλους του CGS που συμμετείχαν με την καθοριστική προσφορά του στο CGS Kids Triathlon!

Log in with your credentials

Forgot your details?