Ο Βασίλης Μηλιώνης στους 5 επικρατέστερους! “School Footprint and Climate Change» -Ευρωπαϊκός σχολικός διαγωνισμός της Green Team

Ο μαθήτης της Β’ Λυκείου, Βασίλης Μηλιώνης, στο πλαίσιο του Project της Α΄ Λυκείου έκανε μία πρόταση για τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο σχολείο μας. Μέσω αυτής, προτείνει καινοτόμες δράσεις, ώστε το σύγχρονο σχολείο να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά και στην προώθηση των αρχών της αειφορίας.

Δήλωσε μάλιστα, συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό σχολικό διαγωνισμό της Green Team (http://greeen-eu.net/award-3/ ), με θέμα την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με το video, που έχει τίτλο : «School Footprint and Climate Change». To video του επιλέχθηκε από την αρμόδια επιστημονική επιτροπή, στα 5 καλύτερα video που συμμετείχαν σε αυτό τον διαγωνισμό.

Ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί από τον αριθμό των likes που θα έχουν τα videos στην σελίδα του οργανισμού στο Facebook και όχι από τα Like των video στο Youtube.

Για να υποστηρίξουμε λοιπόν τον Βασίλη, σε αυτή την προσπάθειά του, κάνουμε Like και Share στον ακόλουθο σύνδεσμο, μέχρι και το Σάββατο  24 Σεπτεμβρίου 2016:

https://www.facebook.com/GREEEN.Europe/posts/1115903005129502

Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα!

Καλή Επιτυχία στο Βασίλη!

Log in with your credentials

Forgot your details?