Παιδικός Αγώνας Τριάθλου για 3η συνεχή χρονιά στο CGS για τους σκοπούς της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Mε μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή περισσότερων από 250 παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαϊου,  ο αγώνας CGS Kids Triathlon.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το CGS Sports Club, πιστό στο ομαδικό πνεύμα του αθλητισμού και με οξεία παιδαγωγική συνείδηση, διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του CGS ένα ειδικά σχεδιασμένο αγώνα τριάθλου για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών.

O Χρήστος Γείτονας– Διευθύνων Σύμβουλος του CGS, σε δήλωσή του είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που πάνω από 250 παιδιά συμμετέχουν στο CGS Kids Triathlon, τον παιδικό αγώνα τριάθλου που γίνεται στο CGS για 3η συνεχόμενη χρονιά. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του τρίαθλου ένα συνδυαστικό άθλημα κολύμπι ποδήλατο τρέξιμο με αποστάσεις προσαρμοσμένες στην ηλικία τους.»

Οι μικροί τριαθλητές συμμετείχαν σε μια αθλητική γιορτή που πραγματοποιήθηκε με μεγάλο  υποστηρικτή  την Deloitte Ελλάδος.

«Είναι χαρά μας που υποστηρίζουμε αυτό τον αγώνα γιατί υποστηρίζουμε παιδιά να εκπαιδευτούν και να δουν την χαρά του αθλητισμού.  Ο αγώνας είναι στα πλαίσια πραγματικά αυτών που πιστεύουμε και αυτών που είναι στον σχεδιασμό μας για εταιρική Κοινωνική ευθύνη.», είπε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος– Διευθύνων Σύμβουλος Deloitte Ελλάδος σε δήλωσή του στον SKAI.

Για την συμμετοχή των μικρών τριαθλητών υπήρξε ένα συμβολικό κόστος και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν στην Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η Ελένη Καφετζοπούλου- μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», είπε:

«Εκ μέρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” ευχαριστούμε πολύ το CGS, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την σημερινή αθλητική διοργάνωση

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα.

Log in with your credentials

Forgot your details?