Συγκατάθεση λήψης Video για ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Παραολυμπιακού Αθλητή Γιάννη Χατζήμπεη

Αφορμή για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Χατζήμπεης με προπονητή τον Βασίλη Κρομμύδα, (προπονητή του σχολείου), έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής με αναπηρία που κατάφερε να ολοκληρώσει το ironman. (μαραθώνιος αγώνας τριάθλου) Τα παιδιά του, συμμετέχουν στο υπέροχο εκπαιδευτικό αθλητικό γεγονός, Kidscup by Nicola Spirig που διοργανώνεται και χρειάζονται λήψεις για το ντοκιμαντέρ με την συμμετοχή τους. Σημαντική παράμετρος της όλης προσπάθειας είναι η παρακίνηση των νέων παιδιών στον αθλητισμό, αλλά και η ανάδειξη των ευγενικών προσπαθειών.
Παρακαλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες των παιδιών που θα συμμετέχουν να δώσουν την συγκατάθεση τους για πιθανή εμφάνιση εικόνας ή λήψης των παιδιών τους στο ντοκιμαντέρ. Σκηνοθεσία, Δημήτρη Γιατζουζάκη

Συγκατάθεση
Με την εγγραφή του/των παιδιών μου στον αγώνα τριάθλου για παιδιά, «Kidscup by Nicola Spirig», 02/06 2018, στις εγκαταστάσεις του CGS.
Η/Ο κάτωθι υπογεγραμμένη/ος,
ενημερώθηκα για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ που πραγματοποιείτε με θέμα τη ζωή του Παραολυμπιακού αθλητή και ironmam τριάθλου, Γιάννη Χατζήμπεη.
Υπογράφω το παρόν έντυπο και παραχωρώ την άδεια να γίνουν λήψεις κατά την διάρκεια του event, (προετοιμασία, αγώνας, απονομές) , για την περίπτωση που το παιδί μου
εμφανίζεται σε κάποιες μαγνητοσκοπημένες λήψεις ή εικόνες που θα ενταχθούν στο ντοκιμαντέρ, ή σε κάποιο άλλο video που θα σχετίζεται με την προώθηση του εν λόγω ντοκιμαντέρ και μπορεί να εμφανιστεί σε ΜΜΕ ή Social media. Επίσης θέλοντας να υποστηρίξω το πνεύμα του συγκεκριμένου έργου παραιτούμαι από κάθε αξίωση σχετική με την προβολή του σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, τηλεόραση, κλπ.

Log in with your credentials

Forgot your details?