Ευχαριστήρια επιστολή UNICEF προς τα Εκπαιδευτήρια “Κωστέα-Γείτονα”

Προς: το Διευθυντή/ τη Διευθύντρια
τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς

Αγαπητοί φίλοι της UNICEF/ Αγαπητοί φίλοι των παιδιών,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία σας με τη δωρεά σας στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF και την υποστήριξή σας στο έργο μας για τη σωτηρία και την προστασία των παιδιών, που τόσο μας χρειάζονται στην Ελλάδα και τον κόσμο, παιδιά που πλήττονται από τη φτώχεια και κατ’ επέκταση από την έλλειψη εμβολίων, αφήνοντάς τα εκτεθειμένα σε κινδύνουν που ελλοχεύουν.

Η UNICEF είναι μία οργάνωση που στηρίζεται αποκλειστικά στις εθελοντικές προσφορές, γι’ αυτό και η δική σας συμβολή αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Χάρη στη δική σας πολύ σημαντική βοήθεια καταφέρνουμε και συνεχίζουμε τα προγράμματά μας, για τον εμβολιασμό των παιδιών, την παροχή συμπληρωμάτων για τα υποσιτισμένα παιδιά, την υποστήριξη κέντρων υγείας και σχολείων, καθώς επίσης παροχή καθαρού νερού και εγκαταστάσεων υγιεινής.

Η UNICEF παρέχει εμβόλια σε πάνω από το 50% των παιδιών του κόσμου και τα προστατεύει από ελονοσία με τη διανομή ειδικών κουνουπιέρων. Παρέχει καθαρό νερό και εγκαταστάσεις υγιεινής, βοηθώντας σχεδόν 1,8 δισεκατομμύρια ανθρώπουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό.

Σήμερα, καθημερινά χιλιάδες παιδιά σ’ όλο τον κόσμο κερδίζουν το δικαίωμα στη ζωή χάρη στις παρεμβάσεις της UNICEF και σεις εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές συμβάλλετε με τη δωρεά σας. Βέβαιοι ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά, δεχθείτε τις θερμές μας ευχαριστίες εκ μέρους των παιδιών όλου του κόσμου.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Λυμπέρης
Γενικός Διευθυντής

unicef_logo

Log in with your credentials

Forgot your details?