Πληροφορίες

 

Welcome to Spirig Multisports Camp!

Η δύο φορές Ολυμπιονίκης στο τρίαθλο, Nicola Spirig σε συνεργασία με το CGS  διοργάνωνουν το πρώτο Καλοκαιρινό Τριαθλητικό Camp για παιδιά, που θα λάβει χώρα 22 με 29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του CGS.

Μετά τον επιτυχημένο διεθνή αγώνα “Kids Cup” που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο με πάνω από 130 συμμετέχοντες υποδεχόμαστε το Spirig Multisports Camp.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο Multi Sports Camp (κολύμβηση/ποδηλασία/τρέξιμο) για παιδιά γεννημένα από το 2008 έως τo 2002, όλων των επιπέδων με την προπονητική επίβλεψη του κ. Βασίλη Κρομμύδα και της κ. Ζαρίνας Κοπίνα σε συνεργασία με το Nicola Spirig Multisport. Oι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα διανυκτέρευσης κατά τη διάρκεια του προγραμμάτος στις εγκαταστάσεις του CGS.

Οι συμμετέχοντες παράλληλα με τις προγραμματισμένες προπονήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες που διοργανώνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του CGS, καθώς και σε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τον Αθλητικό Σύλλογο CGS.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Camp στο email: sportsclub@cgs.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2106030411 (εσ. 389).

Log in with your credentials

Forgot your details?