Καλώς ήλθατε στο CGS!

Στο Τμήμα Εισαγωγής Νέων Μαθητών γνωρίζουμε ότι η επιλογή του κατάλληλου περιβάλλοντος μάθησης, είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας γονέας για το παιδί του και φιλοδοξούμε να σας υποστηρίξουμε ουσιαστικά σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τί πραγματικά έχει σημασία για εσάς και δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε όχι μόνο αναλυτική πληροφόρηση για το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα αλλά και να σας μεταδώσουμε μία πραγματική αίσθηση της φιλοσοφίας και της καθημερινότητάς μας.

Επιθυμία μας πάντα είναι να γνωριζόμαστε προσωπικά με τις οικογένειες των υποψηφίων μαθητών μας και να τους παρουσιάζουμε από κοντά το πρόγραμμα και τις εγκαταστάσεις μας – αυτό άλλωστε αποτελεί για εμάς και το πιο αγαπημένο κομμάτι της διαδικασίας εισαγωγής νέων μαθητών στο σχολείο μας! Τη δεδομένη χρονική στιγμή ωστόσο, που απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία του μαθητικού μας πληθυσμού, έχουμε διαμορφώσει αντίστοιχα και τις διαδικασίες εισαγωγής νέων μαθητών ώστε να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξ αποστάσεως.

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσουμε την ενημέρωσή σας για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και τη φιλοσοφία του CGS καθώς και για τη συνολική διαδικασία εισαγωγής νέων μαθητών στο σχολείο μας.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Λειτουργία του Τμήματος Εισαγωγής Νέων Μαθητών – CGS Admissions
Υπηρεσίες εξ αποστάσεως

Το Τμήμα Εισαγωγής Νέων Μαθητών, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της νόσου (Covid-19),  έχει εφαρμόσει πρακτικές εξ αποστάσεως ενημέρωσης μέσω εφαρμογών online επικοινωνίας, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψήφιων οικογενειών μας.

Καθημερινά συντονίζονται ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις για το Ακαδημαϊκό πρόγραμμα όλων των επιπέδων. Για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφών και τα ακαδημαϊκά προγράμματα του σχολείου μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος .

Στη συνέχεια, συνεργάτες από το Τμήμα Εισαγωγής Νέων Μαθητών θα σας καλέσουν για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού ενημέρωσης.

 
Αίτηση

 

Επικοινωνία:

CGS Αdmissions

Δευτέρα – Παρασκευή

8:30 – 16:30,

t: 210 6030411

e: admissions@cgs.edu.gr

Το Προφίλ του CGS

Βίντεο

Costeas - Geitonas School

CGS MUN Conference

Open day - Γυμνάσιο / IB Middle Years Programme

CGS Educational Conference-Rethink Education

Παιδικός Αγώνας Τριάθλου - CGS Kids Triathlon

Εγκαταστάσεις

Attachments

Log in with your credentials

Forgot your details?