CGS Star Run 2023 - Φιλανθρωπικός αγώνας 50 χλμ. | 10.12.23

Το CGS διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τον φιλανθρωπικό αγώνα CGS STAR RUΝ στο πλαίσιο δράσεων για την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση του οργανισμού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για 3η χρονιά στη μνήμη του μαθητή μας Ανδρέα Ρούσσου και έχει στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, η «Φλόγα».

Ο αγώνας

Ο μαραθώνιος CGS STAR RUN αποτελεί μια  φιλανθρωπική δράση η οποία  διεξάγεται τα τελευταία τρία χρόνια στη μνήμη του μαθητή μας Ανδρέα Ρούσσου.

Στη φετινή διοργάνωση της διαδρομής των 50 χιλιομέτρων ο εκπαιδευτικός  και γονέας του σχολείου μας, κ. Ηλίας Χατζηχρήστος,  θα διανύσει το πρωί της  Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, μαζί με την ομάδα της σχολικής κοινότητας του CGS, μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή με αφετηρία την περιοχή του Διονύσου και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του CGS.

Μαθητές, γονείς, συνεργάτες και απόφοιτοι του CGS θα στηρίξουν αυτή τη φιλανθρωπική δράση δίνοντας «δύναμη» στους δρομείς για την ολοκλήρωση ενός τόσο απαιτητικού αγώνα.

Ο σκοπός

Με τη δράση αυτή  στηρίζουμε το έργο επιλεγμένων φιλανθρωπικών οργανώσεων που προστατεύουν και βοηθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στόχος μας  είναι να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό ώστε να ενισχύσει τον αγώνα  των παιδιών που νοσούν, αναδεικνύοντας παράλληλα τα οφέλη του αθλητισμού και την έννοια της  προσφοράς.

Πως θα συνεισφέρουμε

Προσφέρουμε δωρεές με τραπεζική κατάθεση και μέσω eshop και υποστηρίζουμε το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Φλόγα».

Με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Φλόγας, ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα στους παρακάτω λογαριασμούς IBAN αναγράφοντας στην αιτιολογία «CGS Star Run».

  • Alpha Bank – GR8001401120112002002011686
  • Eurobank – GR6602600630000460100128261
  • Εθνική Τράπεζα – GR2501101920000019248000010
  • Τράπεζα Πειραιώς – GR6301720150005015020641423

 

Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση, συμπληρώστε το δελτίο δωρεάς στον παρακάτω σύνδεσμο,  σημειώνοντας απαραίτητα στις παρατηρήσεις  την αιτιολογία «CGS Star Run» για να λάβετε την απόδειξή σας.

https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/kanw-dwrea/

Μέσα από το e-Shop της “Φλόγας”

Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» από γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Σήμερα η Φλόγα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Αποστολή της είναι να βρίσκεται κοντά στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, να αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους, να μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους, και να στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

Η «Φλόγα» καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο εμείς θα βρισκόμαστε έμπρακτα κοντά της.

Υποστηρικτές

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων CGS Parents

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων CGS Parents για την υποστήριξή τους σε όλη τη διοργάνωση, καθώς και τους γονείς, απόφοιτους, μαθητές και μέλη του προσωπικού του σχολείου που θα βοηθήσουν ώστε η φιλανθρωπική αυτή δράση να αποκτήσει το χαρακτήρα και την ατμόσφαιρα που της πρέπει.

Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Jaguar Land Rover Greece θα διαθέσει για τον φιλανθρωπικό αγώνα CGS Star Run, το αυτοκίνητο συνοδείας που θα ακολουθήσει / υποστηρίξει τους δρομείς κατά τη διάρκεια της δράσης.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα από τη μητέρα του

Η μεγάλη αγάπη του Ανδρέα ήταν ο Καραγκιόζης. Έφτιαχνε με τις ώρες δικές του φιγούρες και σκάρωνε παραστάσεις που δεν έχανε ευκαιρία να παρουσιάζει σε φίλους και συγγενείς. «Αν θες να είσαι ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, μπορείς να ακολουθήσεις τον δρόμο για την παράγκα του Καραγκιόζη» έλεγε. Ήταν φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και δεν έχανε κανέναν αγώνα.

Χαμογελαστός και κοινωνικός, ο Ανδρέας ήταν ένα παιδί με μεγάλη καρδιά, πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους φίλους του και τη μικρή του αδερφή που της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Ακόμη και όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στα 10 του χρόνια, κατάφερε να αντιμετωπίσει τη δυσκολία με θάρρος, υπομονή και χιούμορ. Δεν έχασε την όρεξή του για ζωή και έβρισκε χαρά ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα. Μέχρι το τέλος η ζωή του ήταν γεμάτη γέλια, φίλους και πολλή αγάπη.

Ο Ανδρέας σήμερα θα ήταν 16 χρονών. Πριν 5 χρόνια ξεκίνησε να συναντήσει τον αγαπημένο του Σπαθάρη.

Η διαδρομή του αγώνα

  • Γήπεδο Διονύσου, 07:15 πμ

Συνοπτικά οι επόμενοι σταθμοί

  • Αγιά Μαρίνα Εκάλης
  • Γήπεδο Διονύσου
  • Διασταύρωση Οδού Εκάλης και Μαραθώνος
  • Νέα Μάκρη
  • Μάτι
  • Άγιος Ανδρέας
  • Ραφήνα
  • Αρτέμιδα
  • Πικέρμι
  • Διώνη
  • Ντράφι

Τερματισμός

  • Εγκαταστάσεις CGS, Παλλήνη, 13:00μμ (κατά προσέγγιση)

Log in with your credentials

Forgot your details?