Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης Career Day 2019

Το CGS σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν, την Τρίτη 9 Απριλίου, την «Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης – Career Day 2019», για μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου και του πρώτου έτους του IB Diploma Programme του σχολείου μας.

Ο συγκεκριμένος θεσμός έρχεται να πλαισιώσει ανάλογες δράσεις και προγράμματα του CGS, που δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να αναζητήσουν έγκαιρα τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το μέλλον και τη σταδιοδρομία τους.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ομιλητές που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε ποικίλους τομείς, προκειμένου να ενημερωθούν και να γνωρίσουν πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας την οποία θα βιώσουν στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση σε πάνελ, όπου οι προσκεκλημένοι θα ενημερώσουν τους μαθητές για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις απαιτούμενες δεξιότητες ανά επαγγελματικό κλάδο. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με το αντικείμενο που επιθυμούν να σπουδάσουν, καθώς και τις προοπτικές σε αυτό.

Σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τους μαθητές μας, έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ως ομιλητές γονείς, κηδεμόνες και απόφοιτους του CGS.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο 210 6030411 (εσ. 967).

Πρόγραμμα

09:15 – 09:30 Συγκέντρωση των συμμετεχόντων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων
09:30 – 10:00 Χαιρετισμός και Εναρκτήρια ομιλία
 10:20 – 11:40  1ος κύκλος  συζητήσεων σε πάνελ ομιλητών
11:40 – 12:00 Διάλειμμα
 12:00 – 13:20 2ος κύκλος συζητήσεων σε πάνελ  ομιλητών
13.45 – 14.15 Ομιλία

Λήξη Ημερίδας

Log in with your credentials

Forgot your details?