Ένα cd γεμάτο τραγούδια

Ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις για το φετινό cd του Ωδείου CGS, το οποίο  κυκλοφορήσε στα μέσα Μαρτίου με τον τίτλο «Ένα cd γεμάτο τραγούδια» που ηχογραφήσαμε με την συνεργασία του Σταμάτη Κραουνάκη.

Κύριος στόχος μας εξ αρχής ήταν να προσφέρουμε χαρά και ικανοποίηση σε όλους τους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε να το επιτύχουμε. Αισιοδοξούμε ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής θα είναι ανώτερα των προσδοκιών μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο cd αυτό, έπαιξε ο Σταμάτης Κραουνάκης, που μας έκανε την τιμή να τραγουδήσει μαζί μας Μάνο Χατζιδάκη καθώς και τη δική του σύνθεση “Έφαγε η Μαρούλα όλο το γλυκό” με μικρό χορωδιακό σύνολο μαθητών μας. Υπάρχουν επίσης πολλά δικά του τραγούδια παιγμένα και ερμηνευμένα με την αύρα της νιότης και την αυθεντικότητα των νέων ανθρώπων.

Μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές του CGS (τα χορωδιακά σχήματα του Ωδείου CGS «Κήπος με τραγούδια», «Χορ-ωδειάκι», Ομάδα Χορωδίας Δημοτικού και Χορωδιακό σύνολο Γυμνασίου-Λυκείου), συμμετείχε και μια μεγάλη προσωπικότητα της τζαζ μουσικής, ο πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης, ο οποίος αυτοσχεδίασε πάνω σε ένα μουσικό θέμα από την Χιονάτη και τους Επτά Νάνους της Disney, σε μουσική των Frank Churchill, Leigh Harline.

Τo CD διατίθεται  και στο CGS store.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το cd παρακαλώ επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του Ωδείου: odeio@cgs.edu.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?