Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

10 Μαρτίου 2018 » 08:00 - 17:00

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών του Λυκείου για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και τα ψυχικά νοσήματα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε δυο στεγαστικές μονάδες, Ξενώνας «Θέτις» και Οικοτροφείο Ψ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής, της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.).

Η Ε.Π.Α.Ψ.Υ είναι μη κερδοσκοπικός πάροχος υπηρεσιών ψυχικής υγείας ιδιωτικού δικαίου στην Ελλάδα με 29 Μονάδες Ψυχικής Υγείας και 2 Δομές Καταπολέμησης της Φτώχειας,με σκοπό την παροχή ενός μοντέλου ολοκληρωμένης φροντίδας ψυχικής υγείας στην κοινότητα και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.

 

Πρόκειται για μια ομαδική δραστηριότητα μαγειρικής με συμμετοχή αντιπροσωπείας μαθητών από την Γ΄Λυκείου και φιλοξενούμενων ατόμων των δομών. Στη συνέχεια οι μαθητές θα ενημερωθούν από επαγγελματίες ψυχικής υγείας για θέματα σχετικά με τα ψυχικά νοσήματα και τον κοινωνικό αποκλεισμό και θα παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν προσφέρουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του CGS.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαρτίου 2018
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Log in with your credentials

Forgot your details?