Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης – CGS Career Day 2019

9 Απριλίου 2019 » 09:00 - 13:30

Το CGS σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν, την Τρίτη 9 Απριλίου, την «Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης – Career Day 2019», για μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου και του πρώτου έτους του IB Diploma Programme του σχολείου μας.

Ο συγκεκριμένος θεσμός έρχεται να πλαισιώσει ανάλογες δράσεις και προγράμματα του CGS, που δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να αναζητήσουν έγκαιρα τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το μέλλον και τη σταδιοδρομία τους.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ομιλητές που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε ποικίλους τομείς, προκειμένου να ενημερωθούν και να γνωρίσουν πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας την οποία θα βιώσουν στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση σε πάνελ, όπου οι προσκεκλημένοι θα ενημερώσουν τους μαθητές για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις απαιτούμενες δεξιότητες ανά επαγγελματικό κλάδο. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με το αντικείμενο που επιθυμούν να σπουδάσουν, καθώς και τις προοπτικές σε αυτό.

Σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τους μαθητές μας, έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ως ομιλητές γονείς, κηδεμόνες και απόφοιτους του CGS.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Απριλίου 2019
Ώρα:
09:00 - 13:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,

Log in with your credentials

Forgot your details?