34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Στις 13 Νοεμβρίου το CGS για ακόμα μια χρονιά έλαβε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Τα παιδιά, οι γονείς, οι απόφοιτοι και συνεργάτες του σχολείου δημιούργησαν όλοι μαζί το CGS Marathon Team συμμετέχοντας σε διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης. Στη διαδρομή του Κλασικού Μαραθωνίου 42.195χλμ. έλαβαν μέρος 15 γονείς και συνεργάτες. Στον Παιδικό Αγώνα 1200μ. έλαβαν μέρος 90 μαθητές από την Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄Δημοτικού. Τέλος, στον Απογευματινό Αγώνα 5χλμ. το παρόν έδωσαν 80 μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και 45 γονείς και συνεργάτες του σχολείου μας. Συνολικά 230 άτομα έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρώπινης θέλησης, πολιτισμού και ειρήνης.

Ο απολογισμός της διοργάνωσης μόνο επιτυχημένος θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, δίνοντας μία άριστη εικόνα, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς οι μαθητές του MYP  συμμετείχαν ως εθελοντές της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), εμψυχώνοντας τους δρομείς του Κλασικού Μαραθωνίου με το ζεστό τους χειροκρότημα, τις φωνές τους και τον ήχο του τυμπάνου που χτυπούσε ασταμάτητα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?