Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ανατολικής Αττικής

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής και η Ελληνογερμανική Αγωγή διοργάνωσαν τους προκριματικούς αγώνες για το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στο Σκάκι.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές του CGS από όλες τις τάξεις του Δημοτικού και την Α΄ Γυμνασίου.

Στον όμιλο της Α΄ Δημοτικού και μεταξύ ογδόντα πέντε αγωνιζομένων ο μαθητής Τσίρκας Ιωάννης κατέλαβε την δέκατη όγδοη θέση και προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής.

Στον όμιλο της Β΄ Δημοτικού και μεταξύ ογδόντα πέντε αγωνιζομένων οι μαθητές Παπαπαναγιώτου Γεώργιος και Ράδος Χρήστος κατέλαβαν την δέκατη πέμπτη και δέκατη έκτη θέση αντίστοιχα και προκρίθηκαν στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής.

Στον όμιλο της Γ΄ Δημοτικού και μεταξύ εκατόν πέντε αγωνιζομένων οι μαθητές Ρεντζής Γιώργος και Ουζούνης Ηλίας κατέλαβαν την τριακοστή όγδοη και τεσσαρακοστή πρώτη θέση αντίστοιχα. Και οι δύο προκρίθηκαν στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής. Ο μαθητής Πατσούρας Δημήτρης κατέλαβε την εξηκοστή πρώτη θέση.

Στον όμιλο της Δ΄ Δημοτικού και μεταξύ εβδομήντα εννέα αγωνιζομένων ο μαθητής Κωστέας Φρίξος Βασίλειος ισοβάθμησε στην πέμπτη θέση και προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής ενώ ο Προβόπουλος Βασίλης κατέλαβε την τριακοστή έβδομη θέση.

Στον όμιλο της Ε΄ Δημοτικού και μεταξύ εξήντα πέντε αγωνιζομένων ο μαθητής Ουζούνης Γιώργος ισοβάθμησε στην έβδομη θέση και ο Ρεντζής Βασίλης κατέλαβε την εικοστή έβδομη θέση. Και οι δύο μαθητές προκρίθηκαν στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής.

Στον όμιλο της Στ΄ Δημοτικού και μεταξύ τριάντα έξι αγωνιζομένων ο μαθητής Καραδάκης Γεώργιος κατέλαβε την όγδοη θέση και προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής.

Ο μαθητής Λιαμής Παύλος στον όμιλο μαθητών/τριών της  Α΄ Γυμνασίου κατέλαβε την όγδοη θέση μεταξύ είκοσι δύο αγωνιζομένων και προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες του Νομού Αττικής.

Οι τελικοί αγώνες για το Νομό Αττικής με τη συμμετοχή των προκριθέντων μαθητών μας θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στο “The Mall Athens”.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης!

Log in with your credentials

Forgot your details?