Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ανατολικής Αττικής

Tην Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής και η Chessnale 2018 διοργανώσαν το 30ο Ατομικό Πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών Αττικής 2018 στο “The Mall Athens”, το οποίο αποτέλεσε την Προκριματική Φάση του 30ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος μαθητών και μαθητριών 2018 της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές του CGS από όλες τις τάξεις του Δημοτικού και την Α΄ Γυμνασίου.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι παρακάτω μαθητές μας προκρίθηκαν για τους τελικούς του 30ου Πανελληνίου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος:

Τσίρκας Ιωάννης – στον όμιλο της Α΄ Δημοτικού
Ουζούνης Ηλίας – στον όμιλο της Γ΄ Δημοτικού
Κωστέας Φρίξος Βασίλειος – στον όμιλο της Δ΄ Δημοτικού
Ουζούνης Γιώργος – στον όμιλο της Ε΄ Δημοτικού
Καραδάκης Γιώργος – στον όμιλο της Στ΄ Δημοτικού
Λιαμής Παύλος – στον όμιλο της Α΄ Γυμνασίου

Στον όμιλο της Β΄ Δημοτικού και μεταξύ 211 αγωνιζομένων ο μαθητής Παπαπαναγιώτου Γεώργιος κατέλαβε την 169η θέση.

Στον όμιλο της Γ΄ Δημοτικού και μεταξύ διακοσίων πενήντα πέντε αγωνιζομένων ο μαθητής Ρεντζής Γιώργος κατέλαβε την 116η θέση.

Στον όμιλο της Ε΄ Δημοτικού και μεταξύ εκατόν ογδόντα δύο αγωνιζομένων ο μαθητής Ρεντζής Βασίλης κατέλαβε την 161η θέση.

Οι αγώνες για το 30ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών 2018 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης!

Log in with your credentials

Forgot your details?