ΧTERRA Vouliagmeni Swim Challenge

Στις 6 Νοεμβρίου τo CGS για ακόμα μία χρονιά έλαβε μέρος στο χειμερινό κολυμβητικό Διάπλους Βουλιαγμένης με την ονομασία “XTERRA Vouliagmeni Swin Challenge”.

Παιδιά από την Αντιπροσωπευτική Ομάδα Κολύμβησης και την δραστηριότητα κολύμβησης SMART έλαβαν μέρος στον παιδικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης, συμμετέχοντας στην απόσταση των 200μ. και 1000μ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στον κόλπο της Βουλιαγμένης και διοργανώθηκε από την XTERRA Greece σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Ο απολογισμός της διοργάνωσης μόνο επιτυχημένος θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, δίνοντας μία άριστη εικόνα, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις.

Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές/τριες:

Ατζουλή Μελίσσα

Γριμάνης Βασίλειος

Ναστούλη Αποστολία

Γιόκαρη Δανάη

Άννα Σιβισίδη

Μαρία Πέτρου Δέσποινα

Αναγνώστου Στέργιος

Χαρίτος Σωτήρης Ιωάννης

Στάση Άννα

Ατζουλής Ίαν Ηλίας

Σταμούδης Κωνσταντίνος

Στάσης Χρήστος

Αντύπα Μαριλένα

Κεραμιδάς Νικόλαος

Μαγνήσαλης Ιωάννης

Κεραμιδά Τζίλιαν Αργυρώ

Μαρνέρη Μελίνα

Πουλημένου Δάφνη

Τζεβελέκας Άγγελος

Πουλημένου Αμαλία

Παπανδρέου Άγγελος Ιωάννης

Στο κλείσιμο του παιδικού αγώνα είχαμε τη χαρά να χειροκροτήσουμε στις απονομές της παιδικής διοργάνωσης :

* στα 200μ. αγοριών Δημοτικού τον Κεραμιδά Νικόλαο που κατέκτησε την πρώτη θέση, καθώς και τον Μαγνήσαλη Ιωάννη που κατέλαβε την τρίτη θέση

* στα 200μ. αγοριών Γυμνασίου τον Παπανδρέου Άγγελο Ιωάννη που κατέκτησε την πρώτη θέση

* στα 200μ. κοριτσιών Γυμνασίου την Ατζουλή Μελίσσα Βικτώρια που κατέκτησε την δεύτερη θέση καθώς και την Γιόκαρη Δανάη Άννα που κατέλαβε την τρίτη θέση

Η μαθήτρια της ΣΤ΄ Δημοτικού Αμαλία Πουλημένου κολύμπησε στην απόσταση των 1000μ. κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση.

Από τους αγώνες δε θα μπορούσε να λείπει η σημαντική παρουσία των γονέων, μόνιμοι πλέον συμπαραστάτες όλων των αθλητικών μας δράσεων.

Οι τριαθλητική ομάδα του σχολείου μας εκπροσωπήθηκε στις αποστάσεις των 1000μ. και 2500μ. από τους Μιχάλη Ζαννή, Μιχάλη Ζώτο, Κυριάκο Τσαγκαλίδη, Σπύρο Κωνσταντάκη, Λευτέρη Ατζουλή, Σταυρούλα Τζαβάρα, Αντώνη Βουλγαράκη και Αχίλλεια Κοντού.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος και στελέχη του σχολείου, με την κ. Ζωή Γείτονα και κ. Χρήστο Γείτονα να αγωνίζονται στα 2500μ. καθώς και τον προπονητή της κολύμβησης κ. Αντώνη Βασιλάκη ο οποίος αγωνίστηκε στα 1000μ. δίνοντας έτσι το έναυσμα στα παιδιά να αγωνίζονται και να ξεπερνάνε τους εαυτούς τους.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας την ημέρα του αγώνα και μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής καθώς και στο γονέα/διοργανωτή του XTERRA Vouliagmeni Swim Challenge κ.Κωνσταντίνο Κουμάργιαλη για την άψογη οργάνωση του αγώνα.

 

xterra

Log in with your credentials

Forgot your details?