Pre-IB DP Workshops

1η Εβδομάδα: 20 – 23 Ιουνίου

2η Εβδομάδα: 27 – 30 Ιουνίου

 

Το CGS, για 11η χρονιά, διοργανώνει τα Pre- IB Diploma Programme Summer Workshops από τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Τα Summer Workshops συμβάλλουν στην επιτυχή ένταξη των μαθητών στο IB Diploma Programme, στη νοοτροπία, τη φιλοσοφία του και στην τελική επιλογή μαθημάτων.

Απευθύνονται σε μαθητές του σχολείου μας, καθώς και άλλων σχολείων, που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν το ΙΒ Diploma Programme το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Πρόγραμμα

DP Workshops
1η εβδομάδα 2η εβδομάδα
20 – 23 Ιουνίου 27 – 30 Ιουνίου

Biology

Economics

Global Politics

Visual Arts

Chemistry

Businnes & Managment

Computer Science

Mathematics AA / AI

Psychology

Psysics

History

English A

English B

* Τα workshops προσφέρονται μόνο εάν συμπληρωθεί επαρκής αριθμός μαθητών ( τουλάχιστον 3).

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα για 1 εβδομάδα είναι €300 και για 2 εβδομάδες είναι €500 και συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά των μαθητών με σχολικά λεωφορεία, δραστηριότητες και εργαστήρια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής και να την επιστρέψουν στη γραμματεία του ΙΒ DP ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ibdiploma@cgs.edu.gr μέχρι την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022.

Για την επικύρωση της θέσης θα πρέπει να γίνει καταβολή του συνολικού ποσού το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

* Τα workshops προσφέρονται μόνο εάν συμπληρωθεί επαρκής αριθμός μαθητών ( τουλάχιστον 3)

 

Πληροφορίες προγράμματος:

210-6663950 ή ibdiploma@cgs.edu.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?