Ημερολόγιο 2016-17

Αγάπη και Φιλία.

Οι δύο αυτές έννοιες διατρέχουν τις σελίδες του ημερολογίου μας για το έτος 2017, αποτυπώνοντας το κοινό όραμα όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Οι μαθητές μας,  δημιούργησαν ένα ημερολόγιο «Αγάπης και Φιλίας» στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς (Service as Action) του ΙΒ Μiddle Years Programme (MYP).

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν λογοτεχνικά και ποιητικά κείμενα που οι μαθητές έχουν ξεχωρίσει μέσα από τις θεματικές ενότητες των Ομάδων Μαθημάτων ΙΒ ΜΥΡ και φωτογραφικό υλικό, που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν.

Για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα συνεργάστηκαν οι μαθητές του ΙΒ MYP/Γυμνάσιο-Α’ Λυκείου με τους καθηγητές της Νεοελληνικής, Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας και οι μαθητές ΙΒ ΜΥΡ και IB Diploma Programme που συμμετέχουν στον Όμιλο Φωτογραφίας υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου καθηγητή τους.

Το ημερολόγιο αυτό θα διατεθεί στο Christmas Fair του σχολείου μας και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στη Unicef για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών του κόσμου.

 

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?