Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά με την καρδιά σας – Σεμινάριο | Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου – Θέατρο Παλλάς

Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας» με ομιλητή τον διακεκριμένο Δρ. Γιάννη Καλογεράκη, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 18.00 Θέατρο «Παλλάς».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με με μεγάλες εταιρείες της ελληνικής αγοράς με στόχο να  βοηθήσει τους σύγχρονους γονείς  που έχουν πολλή αγάπη αλλά λίγο χρόνο, ώστε να μάθουν να αξιοποιούν κάθε λεπτό που περνούν με τα παιδιά τους.

Λεπτομέρειες από το  Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης:

“Οι περισσότεροι γονείς σήμερα νιώθουν ότι οι καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις απορροφούν την ενέργεια και τον χρόνο τους, δημιουργώντας ένα χάσμα επικοινωνίας με τα παιδιά τους.
Τις λίγες ώρες που απομένουν  συνήθως αισθάνονται κουρασμένοι, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται να επιλέξουν μεταξύ της σωστής ανατροφής των παιδιών και της καριέρας τους.
Εκεί αρχίζουν οι ενοχές, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά να διαμορφώνεται μια σχέση κριτικής, παρατηρήσεων και απαγορεύσεων.
Τα παιδιά χρειάζονται συμπαραστάτες, όχι κριτές. Θέλουν τους γονείς δίπλα τους, όχι απέναντι τους.

Το σεμινάριο  «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας» έρχεται να μειώσει αυτήν ακριβώς την απόσταση μεταξύ γονέων και παιδιών, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις.

Μέσα από επιστημονικές μεθόδους και με οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία του σε θέματα life coaching, ο Δρ. Γιάννης Καλογεράκης θα παρουσιάσει πώς μπορούν οι γονείς να επικοινωνήσουν καλύτερα με τα παιδιά τους, καθιερώνοντας ένα πλαίσιο όχι μόνο κανόνων και ορίων αλλά κυρίως ουσιαστικής επαφής.”

Η εκδήλωση  είναι Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στη Δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για ενέργειες που αφορούν στα παιδιά.

Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του σεμιναρίου προσέφεραν ορισμένες Προσκλήσεις  για τους συνεργάτες του CGS που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο  δωρεάν.

Για τη δωρεάν συμμετοχή των συνεργατών του CGS στο σεμινάριο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ‘’Φόρμας Συμμετοχής’’ που επισυνάπτεται και η αποστολή της στο email: dmiliordos@ethnikiagency.gr, αφού αναγράψετε πάνω στη φόρμα την ένδειξη «Γονέας CGS».

Μόλις ληφθεί η συμπληρωμένη ”Φόρμα Συμμετοχής” θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε κάθε συνεργάτη  η αριθμημένη θέση του, απαραίτητο στοιχείο για την είσοδό του στον χώρο του θεάτρου.

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Attachments

Log in with your credentials

Forgot your details?