Το CGS συμμετέχει στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο αγώνας του Μαραθωνίου Δρόμου αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός και μια σημαντική εμπειρία ζωής για όλους τους Μαραθωνοδρόμους ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, της ανθρώπινης θέλησης και της αλληλεγγύης.

Γι’ αυτό και το CGS υποστηρίζει, μέσα από τη συμμετοχή του στους αγώνες αλλά και μέσα από παράλληλες φιλανθρωπικές δράσεις, αυτό το μοναδικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, οι αθλητικοί αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 είναι οι εξής:
• Απογευματινός αγώνας 5 χλμ
• Πρωινός αγώνας 42 χλμ
• Πρωινός παιδικός αγώνας 1200 μέτρων

Παράλληλα, πολλοί μαθητές του MYP Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου του CGS, θα λάβουν μέρος ως εθελοντές στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας με μια διπλή δράση:

  • Θα ενισχύσουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) ενθαρρύνοντας με το χειροκρότημά τους και την δυναμική τους παρουσία τον αγώνα των Μαραθωνοδρόμων που στηρίζουν τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών με αναπηρία.
  • Θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της «Green Team του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας», το οποίο συντονίζεται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο» και συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Μαραθωνίου, μέσω της εφαρμογής του προγράμματος συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών που χρησιμοποιούν οι αθλητές.

Εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας στις εθελοντικές δράσεις παρακαλούμε να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται και να την επιστρέψετε στη Γραμματεία του επιπέδου του παιδιού σας, το αργότερο έως την Παρασκευή 20/10/2017, προκειμένου να προχωρήσουμε στην επίσημη αίτηση συμμετοχής.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στους αθλητικούς αγώνες, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος, sports@cgs.edu.gr, (υπεύθυνη η κ. Σοφία Μαρίνου) έως και την Πέμπτη στις 6/11/17.

Ευελπιστούμε η συμμετοχή στον φετινό Μαραθώνιο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο αγώνας μας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, προσφοράς και ελπίδας σε όλους!

Log in with your credentials

Forgot your details?