Το Ωδείο CGS στο Μέγαρο Μουσικής

Την Παρασκευή 11 Μαΐου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρόοδο των μαθητών μας σε δύο  συναυλίες στην Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κάθε χρόνο αισθανόμαστε υπερήφανοι με τη θεαματική εξέλιξη των παιδιών, την αγάπη και την υπευθυνότητα που αναπτύσσεται στη διαδικασία των μουσικών τους σπουδών.

Από τα πολύ μικρά μας παιδιά μέχρι τους τελειόφοιτους, όλοι οι μαθητές χάρηκαν το χειροκρότημα των ακροατών ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν την αυτοσυγκέντρωση τους, την αυτοεκτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Το κλίμα στα παρασκήνια, ήταν εξίσου εξαιρετικό. Η συμπαράσταση του ενός στην αγωνία του άλλου και η προσπάθεια να δώσουν μεταξύ τους κουράγιο ήταν αξιοθαύμαστη.  Μοίραζαν  ευχές και φιλιά ενθουσιασμού σεβόμενοι την ανάγκη να μένουν πειθαρχημένα και ήσυχα όσο η συναυλία εξελισσόταν.

Φέτος, μάλιστα, προσκαλέσαμε στις συναυλίες του Μεγάρου και τα παιδιά του Ομίλου Χορωδίας του Δημοτικού, τα οποία τραγούδησαν με την καρδιά τους και ένιωσαν τη χαρά της συνεργασίας και της ομαδικότητας, συμμετέχοντας υπεύθυνα και τηρώντας με συνέπεια τους κανόνες.

Οι καθηγητές του Ωδείου, πάντα με οδηγό την ποιότητα, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε μουσικά τους μαθητές μας, παρέχοντάς τους γνώση και τεχνική ενώ συγχρόνως θα προσπαθούμε να ενισχύουμε την εμπειρική αποτύπωσή της σε δραστηριότητες όπως οι συναυλίες και η παραγωγή των CDs μας, που σημειώνουν πάντα μεγάλη επιτυχία εισπράττοντας επαίνους και θαυμασμό.

Log in with your credentials

Forgot your details?