V CGS Kids Triathlon / 19 – 23 Ιουνίου 2020 / Παιδιά από την Ελλάδα, την Αμερική, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο διαγωνίστηκαν virtual και έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσω του πρωτότυπου φετινού αγώνα.

Περισσότερα από 170 παιδιά από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στον 4ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου, CGS Kids Virtual Triathlon, την πρώτη εξ αποστάσεως διοργάνωση του αγώνα, ενισχύοντας για άλλη μία χρονιά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

η φετινή χρονιά, ο φιλανθρωπικός, ετήσιος αγώνας “CGS Kids Virtual Triathlon” δεν είχε τόπο και ημέρα διεξαγωγής λόγω έκτακτων συνθηκών.
Ωστόσο, δεν αναβλήθηκε, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά από τη Χιλή της Αμερικής, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κομοτηνή, την Κρήτη αλλά και την Αττική, να λάβουν μέρος στο δικό τους χρόνο, επιλέγοντας να διαγωνιστούν ατομικά στο αγαπημένο τους άθλημα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε online από τις 19 έως τις 28 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του οποίου παιδιά (5 έως 14 ετών) συμμετείχαν με τις επιδόσεις, το οπτικοακουστικό τους υλικό και την υποστήριξη των γονέων τους,στο άθλημα της αρεσκείας του (κολύμβηση, ποδηλασία & τρέξιμο).
Στη συνέχεια έστειλαν τη φωτογραφία από το στιγμιότυπο του δικού τους αγώνα είτε μέσω email είτε κάνοντας post στη σελίδα του αγώνα. #cgskidstriathlon

Για την συμμετοχή των μικρών τριαθλητών υπήρξε ένα συμβολικό κόστος και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν στην Ένωση «Μαζί για το παιδί».

 

Αριθμοί:

>170 συμμετέχοντες

Περιοχές : (Ελλάδα): Αττική, Χανιά, Σέρρες, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Κομοτηνή

Εξωτερικό: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο

100 δωρητές

1785 ευρώ

https://www.supportmazi.gr/campaigns/5466-DSY2XyWkDN.html

Yποστηρικτές:
Το μήνυμα του αγώνα διασκορπίστηκε μέσω των #ambassadors της διοργάνωσης οι οποίοι ενέπνευσαν μικρούς και μεγάλους με την υποστήριξη και την αγάπη τους.
Η ομάδα του CGS ευχαριστεί θερμά, ξανά και ξεχωριστά τον καθένα.

#Αmbassadors

Christos Geitonas

Athanasia Tsoumeleka Tsoumeleka Training

Dimitris Koutsopoulos

Vicky Deligeorgi
(https://www.facebook.com/vicky.deligeorgi)

Ioannis Drymonakos

Krommidas Coaching

Nantia Sintzanaki

Pasxalina Liouta
(https://www.facebook.com/pasxalina.liouta)

Ilias Makris & Pharmacy295

Christos Volikakis

Panagiotis Mpitados
(https://www.facebook.com/profile.php?id=100013766371203)

Fotis Zeglis

petros parthenis (https://www.facebook.com/petros.parthenis.7)

Petros Rotas
(https://www.facebook.com/peter.rotas)

Constantinos Mitropapas

Yiannis Kouris
(https://www.facebook.com/ykouris)

Danai Moraiti

Mania Bikof
(https://www.facebook.com/bikofmania)

Ioannis Papadopoulos

Deniz Panagopoulou

Αριθμοί:
>170 συμμετέχοντες
Περιοχές (Ελλάδα): Αττική, Χανιά, Σέρρες, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Κομοτηνή

Εξωτερικό: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Χιλή #cgskidstriathlon

 

Video από τη διοργάνωση:

————————

Αθλητικός Σύλλογος CGS (CGS Sports Club)

Το CGS, υποστηρίζοντας την αθλητική παιδεία ως κεντρικό εκπαιδευτικό άξονα, προσφέρει τη δυνατότητα σε γονείς, συνεργάτες καθώς και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές

να επεκτείνουν την αθλητική τους προετοιμασία μέσα από τον Αθλητικό Σύλλογο του σχολείου, CGS Sports Club.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα και αθλητικά προγράμματα, να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών – παιδαγωγών και να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS.

O Αθλητικός Σύλλογος CGS Sports Club έχει ως αποστολή:

· την αγωγή και την εκγύμναση του σώματος και του νου των αθλητών όλων των ηλικιών και κάθε επιπέδου

· τη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων όλων των αθλητών

· τη συμμετοχή των αθλητών σε αθλητικούς αγώνες

· την οργάνωση αθλητικών αγώνων, σεμιναρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων

· την προώθηση και διάδοση της αθλητικής ιδέας και της ευγενούς άμιλλας

At CGS Sports Club we strive to provide a sport setting where each participant’s skills and character can flourish to the fullest potential by encouraging meaningful connections between sports and real life experiences. Our athletes train in an environment of ongoing inquiry, cooperation and mutual respect as they acquire a high caliber education and positive life attitudes to make a contribution to the world they live in.

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται από το 1996 για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στην χώρα μας. Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων/μελών του, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, αγκαλιάζοντας παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Πιστή στο όραμά της για ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ένωση βοηθά, πέραν των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικώς, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει», ώστε να βοηθά παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της, «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Λίγα λόγια για την Deloitte Ελλάδος – Μεγάλος Υποστηρικτής της διοργάνωσης

Η Deloitte Ελλάδος είναι μέλος της Deloitte Touche Tohmatsu (DTT) από το 1975.

Έχει διανύσει μία επιτυχημένη και δυναμική 45ετή πορεία, ενώ προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από όλους τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Ηράκλειο, απασχολεί περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες.

Κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην ελληνική αγορά έχοντας στο πελατολόγιό της κορυφαίες εταιρείες. Εργάζεται μαζί με τους πελάτες της για να τους προσφέρει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες επιχειρηματικές και οργανωτικές λύσεις, βασισμένη στο ταλέντο και τις δυνατότητες των ανθρώπων της, στις διαδικασίες της, στην εξειδίκευσή της σε μελέτες στρατηγικής, και στις τεχνολογικές ικανότητές της.

To Deloitte Alexander Competence Center (DACC), δημιουργήθηκε το 2018 ως ένα πρότυπο κέντρο δημιουργίας, τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και παραγωγικότητας με στόχο να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων και να μειώσει το φαινόμενο της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού στην Ελλάδα. Το κέντρο στεγάζεται στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης (Technopolis), όπου εργάζονται απόφοιτοι πανεπιστημίων με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, οι οποίοι συμβάλλουν μέσω συνεχούς εκπαίδευσης στην ολοκλήρωση έργων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το Deloitte Foundation, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρύθηκε το 2019, με στόχο να δημιουργεί έναν σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία μέσω πρωτοβουλιών που προωθούν την αειφόρο χρήση των φυσικών πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος, τον πολιτισμό και την προσφορά βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Περισσότερα στο www.deloitte.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?