34ο Μαραθώνιο Δρόμος

Οι εγγραφές για τον 34ο Μαραθώνιο Δρόμο Αθήνας έχουν ήδη ξεκινήσει! Η διοργάνωση, αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 35.000 δρομείς όλων των ηλικιών, με 15.000 δρομείς στον αγώνα του Μαραθωνίου Δρόμου.

Ο αγώνας του Μαραθωνίου Δρόμου είναι ένα μοναδικό γεγονός, μια μοναδική εμπειρία ζωής για όλους τους Μαραθωνοδρόμους ανά τον κόσμο και πραγματοποιείται στην Ελλάδα του πολιτισμού και του αθλητισμού. Είναι μια γιορτή της ανθρώπινης θέλησης, του νου και της αλληλεγγύης, γεμάτη μηνύματα προς όλους για ένα καλύτερο μέλλον σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Το CGS καλεί όλους του Μαραθωνοδρόμους ,  αλλά και όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στη διαδρομή και δοκιμασία των 42.195μ. αλλά και στις παράλληλες αθλητικές δράσεις να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή γιατί οι εγγραφές θα κλείσουν πολύ σύντομα.

Φέτος συμπληρώνονται, 70 χρόνια από το 1946, τη χρονιά που ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας Στέλιος Κυριακίδης νίκησε στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, πετυχαίνοντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού στο διεθνή χώρο, δίνοντας συγχρόνως μαθήματα ανθρωπιάς και εθνικής συνείδησης.

Το CGS υποστηρίζει, μέσα από τη συμμετοχή του στους αγώνες του Μαραθωνίου Δρόμου αλλά και μέσα από παράλληλες φιλανθρωπικές δράσεις, αυτό το μοναδικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Γι’ αυτό το σκοπό σας καλούμε και τη φετινή χρονιά να δώσετε δυναμικά το παρών στις παρακάτω αθλητικές δράσεις που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016.

  • Απογευματινός αγώνας 5 χλμ.
  • Πρωινός αγώνας 42 χλμ.

Η συμμετοχή σας θα ολοκληρωθεί (σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων) συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη αίτηση στη Γραμματεία του Αθλητικού Τμήματος κ.Σοφία Μαρίνου, στο e-mail smarinou@cgs.edu.gr μέχρι την Τρίτη, 01.11.16.

 

Πληροφορίες: sports@cgs.edu.gr, info@cgs.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?