Eκπαιδευτικά Προγράμματα

Στο CGS οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια ή περισσότερες απογευματινές δραστηριότητες μέσα από ένα σχολαστικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκμάθηση και εμβάθυνση στις Ξένες γλώσσες, τις Θεωρητικές και Θετικές Επιστήμες,  την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης και την ψυχολογική ενδυνάμωση των μαθητών.

Τα προγράμματα  διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκει το κάθε παιδί.

Πληροφορίες και εγγραφές: https://cgs.openapply.com/parents/sign_in, Γραμματεία SMART, smart@cgs.edu.gr

Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Απογευματινή Ζώνη – SMART:

Club Ξένων Γλωσσών

“If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his own language, that goes to his heart.”
Nelson Mandela

 

Those who know nothing of foreign languages know nothing of their own.
Johann Wolfgang von Goethe

 

Στη εποχή της παγκοσμιοποίησης η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη για την πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του ανθρώπου, την διεύρυνση του τρόπου σκέψης του και την εξοικείωση του με διαφορετικούς λαούς, περιβάλλοντα και κουλτούρες.

Το Club Ξένων Γλωσσών του σχολείου μας, δίνει την ευκαιρία στους μαθητές όλων των βαθμίδων όχι μόνο να μάθουν τις ξένες γλώσσες της επιλογής τους με διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο, αλλά και να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την καθημερινή ζωή των λαών στις οποίες επικοινωνούν.

Οι προσφερόμενες γλώσσες στο Club Ξένων Γλωσσών του CGS είναι η Αγγλική, η Γαλλική, η Γερμανική, η Ισπανική και η Κινεζική.

Οι μαθητές συμμετέχουν σε πληθώρα διαφορετικών δραστηριοτήτων που κάνει την μάθηση μια φυσική και διασκεδαστική διαδικασία, όπως:

  • ανάγνωση παραμυθιών και λογοτεχνικών βιβλίων
  • δημιουργία projects και παρουσιάσεων διαφόρων θεματικών
  • προβολή και τη δημιουργία ταινιών & την παρακολούθηση και το ανέβασμα μικρών θεατρικών παραστάσεων
  • επαφή με συνομήλικους μαθητές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μιλούν τη συγκεκριμένη ξένη γλώσσα
  • διαδραστικές δράσεις που αποτυπώνουν το «προφίλ» της καθημερινότητάς της ξένης χώρας και εξοικειώνουν τους μαθητές με τις παραδόσεις της (κατασκευές, μαγειρική, κ.α.)

Μέσα από το Club ξένων γλωσσών οι μαθητές μας μπορούν να:

  • μάθουν μια ή περισσότερες νέες ξένες γλώσσες ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε κάποια γλώσσα που ήδη γνωρίζουν
  • να αναπτύξουν και να βελτιώσουν την ουσιαστική τους επαφή με τη κουλτούρα, το πολιτισμό και τους λαούς που συνδέονται με τις γλώσσες της επιλογής τους.
  • προετοιμαστούν για τις εξετάσεις ξενόγλωσσων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Για αυτόν τον στόχο το Club Ξένων Γλωσσών συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Αθήνα: British Council, Institut Français d’ Athènes, Goethe Institut, ÖSD Institut Griechenland, Instituto Cervantes, Confucius Institute of Athens.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέσα από την πλατφόρμα OpenΑpplyhttps://cgs.openapply.com/
Περισσότερες πληροφορίες: flclub@cgs.edu.gr, 210 6030411

 

 

Νέο Πρόγραμμα Εκμάθησης Κινεζικής Γλώσσας για μαθητές Β’ & Γ’ Δημοτικού/IB PYP

Huáyǔ Kids (华语)

To νέο πρόγραμμα εστιάζει στην επαφή με την κινεζική γλώσσα και πολιτισμό μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι, βοηθώντας τους μικρότερους σε ηλικία μαθητές να ξεκινήσουν το ταξίδι της εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας εστιάζοντας στα πιο εύκολα και διασκεδαστικά στοιχεία της γλώσσας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Β’ και Γ’ Δημοτικού/IB PYP.

 

Νέο Πρόγραμμα – Workshop Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού

Το Club Ξένων Γλωσσών προσφέρει σε μαθητές με μητρική γλώσσα άλλη από την Ελληνική την δυνατότητα ενίσχυσης των δεξιοτήτων τους στα Ελληνικά. Μέσω του προγράμματος αυτού θα διευρύνουν με στοχευμένο και δομημένο τρόπο τις γνώσεις τους περί της ελληνικής γλώσσας, αλλά και του ελληνικού πολιτισμού. Το workshop απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού όλων των τάξεων με ή χωρίς προϋπάρχουσες γνώσεις Ελληνικών.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές: flclub@cgs.edu.gr.

CGS Rizes – Τέχνη & Πολιτισμός

 

Με βάση την αρχή ότι «Η γνώση του παρελθόντος οδηγεί στην κατάκτηση του μέλλοντος» και με τη σκέψη ότι οι μεγάλες προσωπικότητες της Τέχνης και του Πολιτισμού, που σημάδεψαν την πορεία της χώρας μας στον κόσμο, «φεύγουν» πια από κοντά μας, το Σχολείο μας προχωρεί στην οργάνωση και λειτουργία ενός ξεχωριστού και νέου απογευματινού προγράμματος, με τίτλο CGS Rizes – Τέχνη – Πολιτισμός.

Ο σκοπός του προγράμματος αυτού είναι:

1. Να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών/τριών, εμβαθύνοντας:
α) στη ζωή και το έργο προσωπικοτήτων που καθόρισαν την πορεία της Τέχνης και του Πολιτισμού μας και που καθοδηγούν τα βήματά μας στο μέλλον,
β) σε γεγονότα που συνδέονται με την πορεία των προσωπικοτήτων αυτών, τα οποία οφείλει να γνωρίζει κάθε Έλληνας, ως πολίτης της χώρας του και του κόσμου
2. Να δείξει στην επόμενη γενιά ότι η βαθιά γνώση του Πολιτισμού μιας χώρας είναι ο σίγουρος δρόμος για τη γόνιμη συμμετοχή των πολιτών της στον «παγκόσμιο πολιτισμό» του μέλλοντος.

Οι επιμέρους στόχοι μας είναι:

1. Βιωματική, «ζωντανή» επαφή με κορυφαίες προσωπικότητες της Τέχνης και του Πολιτισμού του 20ου αιώνα. Ο στόχος μας σε αυτό το σημείο είναι να «ζωντανέψουν» στα μάτια των παιδιών τους ανθρώπους που σημάδεψαν τον 20ο αιώνα με το έργο τους, όχι σαν ένα ακόμη «μάθημα στην τάξη» αλλά σαν να είχαν προλάβει να τους «ζήσουν» από κοντά, όπως οι δύο προηγούμενες γενιές.
2. Ιστορικά και πολιτιστικά γεγονότα του 20ου αιώνα, και πάλι «πέρα από το μάθημα», τα οποία θα πρέπει να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης του κόσμου και συνδέονται με τη ζωή των προσωπικοτήτων που θα «γνωρίσουμε».

Οι «τρόποι»:

Οι τρόποι παρουσίασης του προγράμματος, σε αδρές γραμμές, θα είναι το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, μαρτυρίες, μουσική, βίντεο, καθώς επίσης έντυπο υλικό στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να παρεμβαίνουν, τα βιβλία αλλά και οι «προσωπικές αφηγήσεις», που τόσο μας λείπουν μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Θα ενώσουμε την προσωπική εμπειρία της προηγούμενης γενιάς, το πλούσιο υλικό που μας δίνει η τεχνολογία και με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε να αφιερώσουμε χρόνο σε αυτό που όλοι θέλουμε να κάνουμε, τόσο με τους φίλους, όσο και με τους γονείς και τα παιδιά μας αλλά οι ταχύτατοι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας το επιτρέπουν: να κουβεντιάσουμε, να επικοινωνήσουμε, να αφηγηθούμε, να δώσουμε στα παιδιά μας να καταλάβουν ότι οι μεγάλες προσωπικότητες και τα γεγονότα δεν είναι «μάθημα» μόνο. Είναι η ζωντανή ακόμη πραγματικότητα των πολύ κοντινών τους ανθρώπων, των γονιών και των παππούδων τους.

Στα σχέδιά μας έχουμε αρκετές «εκπλήξεις», που θα αφορούν παιδιά αλλά και γονείς, θα σχετίζονται με το μοίρασμα των εμπειριών μας και θα μας προσφέρουν τη χαρά και την απόλαυση που η Τέχνη και ο Πολιτισμός μας χαρίζουν, όπως για παράδειγμα συζητήσεις και συναντήσεις με παιδιά και γονείς, εκδηλώσεις Τέχνης και Πολιτισμού με αφορμή τις εμπειρίες των παιδιών στην ομάδα, καταληκτική εκδήλωση με παρουσιάσεις πολλών μορφών και ελεύθερης επιλογής θεμάτων από τα παιδιά κ.ο.κ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε, οφείλουμε να ακολουθήσουμε τους περιορισμούς και τα μέτρα κατά της πανδημίας, οπότε οι εκδηλώσεις αυτές θα οργανωθούν με βάση τα εκάστοτε δεδομένα.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γ΄ Γυμνασίου – Α΄ Λυκείου, θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα κάθε Τρίτη στις 15:00-17:00 και υπεύθυνη του προγράμματος θα είναι η φιλόλογος κ. Κ.Μαυροειδή.
Θα ξεκινήσει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 2 Μαΐου 2023.
Σας περιμένουμε με χαρά, για να γίνουμε συνταξιδιώτες σε ένα σπουδαίο και αξέχαστο ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό της χώρας μας, με «ξεναγούς» μας τις μεγάλες προσωπικότητες που φώτισαν και φωτίζουν το δρόμο μας στο παρόν και στο μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία Γυμνασίου/IB MYP
e: gym@cgs.edu.gr
t: 210 6663942

Δηλώσεις συμμετοχής:

Η εγγραφή στη δραστηριότητα μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας του Openapply συμπληρώνοντας το ανάλογο πεδίο στην κατηγορία της Απογευματινής ζώνης – SMART «5. Eκπαιδευτικά Προγράμματα».

Pre - IB Diploma Programme

Για μαθητές της Α’ Λυκείου/IB MYP

Η επιλογή να ακολουθήσει ένας μαθητής το IB Diploma Programme, αποτελεί μια σημαντική απόφαση για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου. Ο βασικός στόχος του προγράμματος Pre-IB DP στο CGS είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τα μαθήματα, τους καθηγητές και τον τρόπο λειτουργίας του International Baccalaureate Diploma Programme.

Από το 2010, που ξεκίνησε το πρόγραμμα του Pre-IB DP, οι μαθητές του CGS εισάγονται σταδιακά στο πνεύμα, την ύλη και την εφαρμογή του IB DP, αποκτώντας μια πολύτιμη εμπειρία. Οι συμμετέχοντες στο Pre-IB DP δεν παρακολουθούν υποχρεωτικά στη συνέχεια το IB Diploma Programme, αλλά σίγουρα με την ολοκλήρωση του Pre-IB DP, θα έχουν αποκτήσει τα εφόδια, την εμπειρία και την κρίση να αποφασίσουν για την ακαδημαϊκή τους πορεία, IB Diploma Programme ή Λύκειο.

Επίσης οι μαθητές του Pre-IB DP θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μαζί με τους γονείς τους, ενημερωτικές παρουσιάσεις εκπροσώπων Πανεπιστήμιων του εξωτερικού.

Τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά (εκτός από το μάθημα Modern Greek) και για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23 είναι τα παρακάτω:

English

Modern Greek

History

Global Politics

Economics

Psychology

Business & Management

Theory of Knowledge

Chemistry

Physics

Biology

Computer Science

Mathematics

Visual Arts

Theatre

Music

 

Μέρος του Pre-IB DP είναι και δραστηριότητες του προγράμματος CAS (Creativity, Action, Service) καθώς και εργαστήρια και σεμινάρια σχετικά με Time Management, Creative Thinking, Academic Etiquette, Choosing the Right University for You, κ.α.

Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές του IB Diploma Programme του CGS, online, μέσω της πλατφόρμας του Microsoft Teams.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Η εγγραφή στη δραστηριότητα μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας του Openapply συμπληρώνοντας το ανάλογο πεδίο στην κατηγορία της Απογευματινής ζώνης – SMART «5. Eκπαιδευτικά Προγράμματα».

Επικοινωνία: Άννα Προμπονά, Pre-IB DP Coordinator

email: preibdp@cgs.edu.gr

 

IB MYP e-assessment courses

IB MYP e-assessment courses

Συμμετοχή μαθητών σε διαδικασία εξωτερικής αξιολόγησης από τον Οργανισμό του Ιnternational Baccalaureate (IB).

Συμμετοχή μαθητών σε διαδικασία εξωτερικής αξιολόγησης από τον Οργανισμό του Ιnternational Baccalaureate (IB).
Το πρόγραμμα e-Assessment θα προσφέρεται από το CGS στη ζώνη SMART by Distance. Οι ημέρες και ώρες θα οριστικοποιηθούν τον Οκτώβριο.

Οι μαθητές της Α’ Λυκείου/ΙΒ MYP Year 5 έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαδικασία εξωτερικής αξιολόγησης από τον Οργανισμό ΙΒ. Η αξιολόγηση επιτυγχάνεται μέσω της συμμετοχής τους σε ηλεκτρονικές εξετάσεις (on-screen exams).

Η διαδικασία αποτελεί ευκαιρία για τους μαθητές να λάβουν εξωτερική ανατροφοδότηση για την επίδοσή τους και πιθανές περιοχές προς βελτίωση ενόψει πιθανής μετάβασής τους στο ΙΒ Diploma Programme (ΙΒ DP). Η τελική βαθμολογία που θα λάβουν, αποτελεί επίσημη πιστοποίηση (ΙB-validated grades) των γνώσεων και ικανοτήτων τους και λαμβάνεται υπόψη στην αίτησή τους για εγγραφή στο ΙΒ DP.

Για την προετοιμασία των μαθητών έχουν σχεδιαστεί κύκλοι μαθημάτων/εργαστήρια προετοιμασίας με στόχο την κάλυψη των προβλεπόμενων ενοτήτων και την εξοικείωση των μαθητών με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εξετάσεων.

Τα εργαστήρια αφορούν στα εξής μαθήματα:

Μαθηματικά
Φυσική
Αγγλική Γλώσσα

Στοιχεία διεξαγωγής:
Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Αγγλική Γλώσσα. Το κάθε εργαστήριο μπορεί να επιλεγεί αυτόνομα καθώς αφορά σε ένα μάθημα. Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα ακολουθήσουν το παρακάτω πλάνο:

Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 20 εβδομάδες (30 διδακτικές ώρες) για τα μαθήματα των Μαθηματικών και της Φυσικής (Νοέμβριος 2022 – Μάιος 2023) και 10 εβδομάδες (20 διδακτικές ώρες) για το μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας (Νοέμβριος 2022 – Μάιος 2023). Η ολοκλήρωση των μαθημάτων συμπίπτει με την διεξαγωγή των ηλεκτρονικών εξετάσεων (on-screen exams).

Αγγλικά – 9 Μαίου 2023
Μαθηματικά – 11 Μαίου 2023
Φυσική – 18 Μαίου 2023

Η προθεσμία αποστολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να γίνει η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι η Παρασκευή 14/10/2022. https://cgs.openapply.com/parents/sign_in.

Η διαδικασία εγγραφής των μαθητών στις εξετάσεις ΙΒ και η καταβολή των εξέταστρων (54 ευρώ) θα γίνει μέσω του σχολείου, με καταληκτική ημερομηνία εγγραφής την Δευτέρα 17/10/2022.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

κα Τζένη Ματσώτα, IB MYP Coordinator
(tmatsota@cgs.edu.gr)

Play and Learn

Nέα δραστηριότητα στο CGS SMART: “Play and Learn” για μαθητές Προνηπιαγωγείου & Νηπιαγωγείου/ΙΒ PYP

H διασκέδαση και η μάθηση γίνονται ένα!

Η νέα δραστηριότητα “Play and Learn”του Club Ξένων Γλωσσών και συγκεκριμένα του τμήματος των Αγγλικών, χρησιμοποιεί ως βασικό κίνητρο το παιχνίδι προκειμένου να αναπτύξουν οι μικροί μαθητές την ικανότητα τους στην αγγλική γλώσσα.

Με δημιουργικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, θέατρο και επιστημονικά πειράματα, οι μικροί μαθητές καλούνται να ανακαλύψουν τα «μυστήρια του κόσμου» ενώ ενθαρρύνονται στο να επικοινωνούν στα αγγλικά.

Πολλά από τα παιχνίδια πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους και έχουν σαν στόχο την επαφή και τη σύνδεση μας με τη φύση. Οι μαθητές μαθαίνουν για το περιβάλλον και αναπτύσσουν το σεβασμό και την αγάπη τους για τον κόσμο που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί με τους μαθητές θα πραγματοποιήσουμε επιστημονικές δραστηριότητες και πειράματα στα αγγλικά, διευρύνοντας τους ορίζοντες του εφικτού και της κριτικής σκέψης μέσα από τη χρήση της γλώσσας.

Θα ακούσουμε ιστορίες, θα δημιουργήσουμε χειροτεχνίες, θα παίξουμε κουκλοθέατρο οι μαθητές θα εμπνευστούν και θα μάθουν πώς να επικοινωνούν στα αγγλικά ανάλογα με το μέσο επικοινωνίας, το ακροατήριο, το θέμα και τη περίσταση.

Στο πρόγραμμα “Play and Learn” τα αγγλικά γίνονται το «εργαλείο» για ανακάλυψη και διασκέδαση και οι μικροί μαθητές αναπτύσσουν και ενδυναμώνουν την επικοινωνιακή τους ικανότητα με ασφάλεια, ηρεμία και χαρά!

Δηλώσεις συμμετοχής:

Η εγγραφή στη δραστηριότητα μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας του Openapply συμπληρώνοντας το ανάλογο πεδίο στην κατηγορία της Απογευματινής ζώνης – SMART «5. Eκπαιδευτικά Προγράμματα».

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας ένα email δήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: smart@cgs.edu.gr

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου

Η εκπαιδευτική ρομποτική εντάσσεται στη μάθηση STEAM*, όπου οι μαθητές αναζητούν λύση σε επιστημονικά φαινόμενα ή καταστάσεις από την πραγματική ζωή χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις μαθηματικών, φυσικής ή προγραμματισμού, αλλά, εξελίσσοντάς τες μέσα από αυτή τη διαδικασία. Στο μαθησιακό περιβάλλον που δημιουργούμε, συστήνουμε την εκπαιδευτική ρομποτική ως ένα «παιχνίδι» που κοιτάζει προς το μέλλον και οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να επεξεργαστούν πραγματικά προβλήματα με κατασκευές που πηγάζουν από τις δικές τους ιδέες. Η εμπλοκή στις δραστηριότητες κατασκευής ενός λειτουργικά αυτόνομου ρομπότ τους βοηθά να απελευθερώσουν τη δημιουργική δύναμή τους και παράλληλα να κατανοήσουν εμπειρικά τις έννοιες που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς νόμους με συναρπαστικό τρόπο.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι τα πιο εξελιγμένα στην εκπαιδευτική ρομποτική σήμερα, τα LEGO® MINDSTORMS, με απεριόριστες δυνατότητες στην κατασκευή και τον προγραμματισμό. Χρησιμοποιώντας μοτέρ, αισθητήρες, γρανάζια και μία μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων δημιουργούμε μία ισχυρή ομάδα, που με παιγνιώδη τρόπο κατακτά τα εφόδια του μέλλοντος.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουμε επιλέξει για τη δραστηριότητα έχουν μία πολύ μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της Ρομποτικής και στη συμμετοχή σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ρομποτικής.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο SMART Robotics του CGS!

Δηλώσεις συμμετοχής:

Η εγγραφή στη δραστηριότητα μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας του Openapply συμπληρώνοντας το ανάλογο πεδίο στην κατηγορία της Απογευματινής ζώνης – SMART «5. Eκπαιδευτικά Προγράμματα».

Φύλαξη

Το Πρόγραμμα Φύλαξης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Παιδικού Σταθμού μέχρι και ΣΤ’ Δημοτικού/IB PYP, ανά ηλικιακή ομάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων όπως επισκέψεις στη βιβλιοθήκη, προβολή ταινίας, μουσική, επιτραπέζια παιχνίδια και ελεύθερο παιχνίδι, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα και πάντα υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού.

Παρέχεται η δυνατότητα σίτισης του παιδιού στο  εστιατόριο με δικό του φαγητό από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τα μαθήματα τους σε οργανωμένο χώρο μελέτης με την παρουσία του υπεύθυνου φύλαξης. Την ευθύνη για τον έλεγχο της μελέτης έχουν οι γονείς μετά το τέλος της φύλαξης. Ο υπεύθυνος φύλαξης παρέχει ένα ασφαλές  περιβάλλον για τους συμμετέχοντες  ενημερώνοντας τους γονείς σε περίπτωση ζητημάτων συμπεριφοράς.

 

Δηλώσεις εγγραφής: https://cgs.openapply.com/parents/sign_in

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Απογευματινής Ζώνης –  Smart, email: smart@cgs.edu.gr. τηλ. 210 6030411-18

Log in with your credentials

Forgot your details?