Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Το CGS συμμετείχε δυναμικά στον 2ου Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής, στην Παλλήνη.

Οι μαθητές του Δημοτικου/PYP με τις Future Tours, CGS Robotics και Under Cars, και με την καθοδήγηση του προπονητή τους, κου Σωτηρόπουλου Κωνσταντίνου, παρουσίασαν με ενθουσιασμό τα Projects τους, έλαβαν τα θετικά σχόλια των κριτών και εισέπραξαν την πολύτιμη εμπειρία του Διαγωνισμού, ενώ η ομάδα των Under Cars κατάφερε να προκριθεί στη 2η φάση του Περιφερειακού Διαγωνισμού.

Οι μαθητές των 6 ομάδων του ομίλου Ρομποτικής του Γυμνασίου/ΜΥP που συμμετείχαν αντίστοιχα σημείωσαν μεγάλη επιτυχία αφου και οι 6 ομάδες με προπονήτρια την κ. Ελένη Ζαβλανού, διακρίθηκαν και προκρίθηκαν για τον Τελικό που θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους, θερμές ευχαριστίες στους γονείς που στηρίζουν τα παιδία τους σε όλες τις σημαντικές στιγμές και Καλή Επιτυχία στον Τελικό για τα παιδιά του Γυμνασίου!

Log in with your credentials

Forgot your details?