Συμμετοχή του σχολείου μας στον αγώνα δρόμου Race for Autism

Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (World Autism Awareness Day) καθιερώθηκε το 2007 να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου,  με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και με σκοπό την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τον αυτισμό και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο της ημέρας αυτής, μέλη της κοινότητας του CGS- γονείς, απόφοιτοι, μαθητές και φίλοι- συμμετείχαν, το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου, στην φιλανθρωπική/ αθλητική διοργάνωση του αγώνα ‘Race for Autism’, υποστηρίζοντας τους σκοπούς της συγκεκριμένης ημέρας η οποία γιορτάζεται σε όλο το κόσμο.

Tον αγώνα δρόμου διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Race for Autism Gr» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Θερμά συγχαρητήρια στους δρομείς που βρέθηκαν στην εκκίνηση του αγώνα δρόμου στέλνοντας με τον τρόπο τους  μήνυμα  δύναμης και αφύπνισης για τον αυτισμό.

Log in with your credentials

Forgot your details?