Η μαθήτρια του Ωδείου του CGS, Βάλια Μπαμπίλη, παίζει μαζί με καταξιωμένους πιανίστες, το “Vexations” του Eric Satie, στην Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Η 12χρονη Βάλια Μπαμπίλη, μαθήτρια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Ωδείου του CGS, Έφης Αγραφιώτη, μας έκανε υπερήφανους με την εξαιρετική συμμετοχή της στην εορταστική εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής “Λίλιαν Βουδούρη”.

Περισσότεροι από εξήντα κορυφαίοι Έλληνες πιανίστες συνεργάστηκαν με μαθητές σε μία μοναδική μαραθώνια σκυταλοδρομία, εκτελώντας το προκλητικό αριστούργημα του Eric Satie, “Vexations”, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Τίτου Γουβέλη και σκηνοθετική επιμέλεια του Πάρι Μέξη. Το έργο παίχτηκε συνολικά 240 φορές – όσοι ήταν και οι μήνες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης- μέσα σε έξι ώρες.

Το Ωδείο του CGS συμμετείχε στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία. Η μαθήτριά μας, Βάλια Μπαμπίλη, η πιο μικρή απ’ όλους τους συμμετέχοντες, κατόρθωσε να σταθεί επάξια ανάμεσα σε έμπειρους πιανίστες και η ερμηνεία της ήταν υποδειγματική!

Συγχαρητήρια Βάλια!

Log in with your credentials

Forgot your details?